geavanceerd zoeken
Your search results

Veilige inspectiereizen naar Costa del Sol tijdens corona

Posted by Ken Klaver on april 28, 2021
0
investinspain inspectiereizen 2021 marbella costa del sol

Ook tijdens de corona-pandemie is het mogelijk om op een veilige manier naar Zuid-Spanje af te reizen…op jacht naar uw droomwoning onder de zon!

Inspectiereizen naar Spanje: hoe werkt het?

We organiseren inspectiereizen naar Malaga vanuit alle luchthavens in Europa. Tijdens een afspraak in ons kantoor te Mechelen of Utrecht selecteren we samen met u de projecten die u kunnen interesseren.

Indien u vervolgens belangstelling heeft in één of meerdere projecten, stippelen we een trip uit om deze te gaan ontdekken. Dit kan 7 op 7, uiteraard op afspraak.


Reizen vanuit België

Het Belgische verbod op niet-essentiële reizen naar het buitenland is op maandag 19 april komen te vervallen. Niet alleen mogen inwoners van België weer naar het buitenland reizen, reizigers uit het buitenland mogen ook weer België binnenkomen.

Maar de autoriteiten raden niet-essentiële reizen naar het buitenland ten zeerste af en er gelden enkele voorwaarden die we hieronder beschrijven.

Je moet daarbij voldoen aan de corona-eisen van het land waar je naartoe reist. 

In het geval van Spanje is dat een negatieve PCR/TMA-testuitslag die max. 72 uur oud mag zijn bij aankomst in Spanje. Ook moet het SpTH-formulier ingevuld worden. Deze twee eisen gelden voor reizigers die met het vliegtuig of de boot Spanje binnenkomen.

Reizigers vanaf 6 jaar die met eigen vervoer (auto, camper, motor) Spanje binnenkomen over de weg of met de bus of trein moeten tevens een negatieve PCR/TMA-testuitslag van max. 72 uur oud laten zien. Het SpTH-formulier is voor eigen vervoer en trein/busreizigers NIET nodig.

Inspectiereizen 2021: corona-proof

Nu de ergste restricties omtrent het reizen naar Spanje zijn versoepeld kunnen we voorzichtig aan inspectiereizen naar Costa del Sol organiseren. Want ook tijdens corona blijven we bij Investinspain onverschrokken ons werk en onze missie uitvoeren.

Wij blijven dus Nederlandse en Belgische levensgenieters met een hart voor Costa del Sol professioneel bijstaan in hun zoektocht naar de perfecte investering, door middel van een persoonlijke aanpak met een kantoor in eigen land

inspectiereizen costa del sol investinspain

Dit doen wij uiteraard op een veilige en verantwoorde wijze. Zo is het in Andalusië verplicht op zowel buiten als in de openbare ruimtes mondkapjes te dragen. Bovendien zijn op alle locaties ontsmetting en desinfectiemiddelen aanwezig.

higueron west inspectiereis investinspain april 2021 1
inspectiereis spanje zuid investinspain 1

Momenteel zijn de onderstaande maatregelen van kracht:

Regionale lockdowns voor uw veiligheid

De regionale lockdown met een in- en uitreisverbod voor heel Andalusië blijft voorlopig nog bestaan. 

Datzelfde geldt ook voor de provinciale lockdowns voor de 8 provincies in Andalusië, te weten Huelva, Cádiz, Sevilla, Córdoba, Jaén, Málaga, Granada en Almería. 

Niemand mag dus de eigen provincie en niemand mag de hele autonome regio Andalusië in- of uitreizen als er geen sprake is van een van de uitzonderingen.

covid costa del sol veiligheid reizen geel code april 2021

Avondklok

De avondklok blijft gehandhaafd tussen 23.00 en 6.00 uur.

Horeca en winkels

Bars, restaurants en winkels mogen tot 20.00 of 22.30 uur open blijven, afhankelijk van de epidemiologische situatie. 

horeca costa del sol 2021 april

Andere interessante artikelen:

Leave a Reply

Compare Listings