geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Wonen in Nueva Andalucía

Nueva Andalucía is een van de meest populaire plaatsen om te wonen of te verblijven door het grote aanbod van moderne villa’s en appartementen in zeer exclusieve gemeenschappen. Het is een van de favoriete gebieden in Marbella vanwege de geweldige voorzieningen, de aantrekkelijkste golfbanen aan de kust, trendy restaurants, maar het biedt tegelijk ook een rustige omgeving aan zijn inwoners. Lees meer.

IIS Marbella Coast
Nueva Andalucía

Wanneer u vanaf de kustweg A-7 landinwaarts draait en de ingang van de Golden Mile en de stad Marbella passeert, net tegenover het beroemde Puerto Banús, komt u in een van de grootste woonwijken rond Marbella. Nueva Andalucía dankt zijn naam aan een van de grote landbouwbedrijven die zich uitstrekten tussen het vissersdorp Marbella en de kleine boerengemeenschap van San Pedro Alcántara.

Nueva Andalucía ligt verspreid over een grote vallei omgeven door bergen en uitzicht op zee, wat het heel aangenaam maakt om te wonen. Deze vallei wordt ook wel de “De Golfvallei” genoemd. De drie gerenommeerde clubs die samen de Golf Valley vormen zijn Aloha Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas en Los Naranjos Golf.

Aloha Golf

Gelegen dicht bij Marbella stad en op slechts enkele minuten van het glamoureuze leven van puerto banús, geniet Aloha van een prachtig uitzicht op La Concha berg, de prachtige fairways van de Aloha golfbaan en, vanaf vele punten, de Middellandse Zee.

Het is een gevestigde woonwijk rond de golfbaan met voornamelijk veel villa’s, townhouses en appartementen, die een fantastisch uitzicht hebben op de golfbaan. Er wordt gezegd dat het clubhuis een van de meest charmante in Marbella is, met een zeer actief ledenbestand, van wie velen eigendommen in de omgeving bezitten of hier het hele jaar door wonen. Aloha is bovendien ook de thuisbasis van een van de meest prestigieuze internationale scholen van de Costa del Sol. Het Aloha College begeleidt kinderen van de lagere school tot en met de toelating tot de universiteit en biedt een breed scala aan sport- en culturele voorzieningen van verschillende nationaliteiten.

Las Brisas

Sinds de eerste internationale wedstrijd in 1970 heeft Las Brisas vele professionele en amateur toernooien georganiseerd, waarbij het in de loop der jaren steeds meer bekendheid kreeg, en het nu wordt beschouwd als een van de beste Europese golfclubs.

De luxueuze clubhuis faciliteiten, die de afgelopen jaren volledig zijn gemoderniseerd, geven het gevoel en de sfeer van een luxe resorthotel. Sommige villa’s in Las Brisas hebben directe privé-toegang tot de golfbaan, met parkeergelegenheid voor buggy’s, zodat de eigenaars rechtstreeks de golfbaan op en af kunnen, hoewel u daarvoor wel lid moet zijn van deze beroemde club.

De stranden en voorzieningen van Puerto Banús zijn in iets meer dan vijf minuten te bereiken, met Marbella stad op tien minuten afstand en de natuurlijke schoonheid van het omringende platteland klaar om te wandelen, fietsen of gewoon de hond uit te laten.

Los Naranjos

Los Naranjos, gelegen op slechts enkele minuten van Aloha, is een gerenommeerd gebied in Nueva Andalucía om te wonen. De belangrijkste attracties van het gebied zijn de weelderige urbanisaties, de grote privé villa’s, de groene zones en de ontspannen mediterrane levensstijl.

In de omgeving van Los Naranjos kunt u kiezen tussen wonen in een wit huis met een charmante Andalusische stijl, of in een supermoderne privévilla omringd door golfbanen. Het gebied heeft alle faciliteiten voor een perfecte woning, van paddle en golfclubs, tot scholen, supermarkten en winkels.

Puerto Banus

Sinds de feestelijke opening in 1970 is Puerto Banús synoniem met de jetset aan de Costa del Sol. Ontworpen als een luxueuze jachthaven waar de rijken hun jachten kunnen laten varen en kunnen winkelen tot ze erbij neervallen, blijft dit de spot die Marbella op de wereldkaart zet.

Puerto Banús ligt op slechts zes kilometer van het centrum van Marbella en ongeveer zestig kilometer ten zuidwesten van Málaga en zijn internationale luchthaven, Málaga-Costa del Sol, aan de kustzijde van de weg N340/A7. Het ligt direct ten zuiden van Nueva Andalucía, de Golfvallei van Andalucía, die ook door José Banús werd ontwikkeld in de late jaren zestig en zeventig.

Nieuwbouw projecten in Nueva Andalucía

BE LAGOM

Vanaf € 1.650.000
Be Lagom: 13 luxueuze villa’s met panoramische zeezichten omgeven door mediterrane t
4 3 621 m2gegevens

Vista Lago

Vista Lago: Exclusieve villa’s in Real de la Quinta Vista Lago Residences bestaat ui
Verkocht

Banús Bay – Uitverkocht

Vanaf € 1.602.000
Banús Bay: Luxe halfvrijstaande en vrijstaande villa’s vlakbij Puerto Banús

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen