geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

Selwo

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Selwo op deze pagina van investinspain.be.

Selwo nieuwbouw

Nieuwbouw te koop nabij Selwo

Te koop
new offer

Australy Aures

Vanaf € 568.000
Australy Aures: Ruime luxe-appartementen met tuin of terras in Estepona Alle units in dit project beschikken over 4 slaapkamers en een ruim terras of tuin. De a
Te koop
hot offer

Velaya Villa

Voor € 4.500.000
Velaya: Frontline beach villa terug op de markt en instapklaar! De villa’s van dit exclusief project onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van materia
Te koop
new offer

Lyra Residences

Vanaf € 1.350.000
Lyra Residences: 15 ruime townhouses in El Campanario, Estepona Lyra Residences is een boetiekwooncomplex van 15 moderne huizen in de rustige omgeving van El Ca
Te koop
new offer

Aurea Villas

Vanaf € 1.440.000
Aurea Villas: 10 luxe villa’s in dé golf-hotspot van Estepona Aurea Villas is een verzameling van 10 luxe villa’s in het hart van Estepona Golf, waa
Niels Bruggeman

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Selwo

Vastgoed te koop in Selwo biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een prachtige en strategisch gelegen vastgoedinvestering aan de Costa del Sol. Met zijn schilderachtige omgeving, nabijheid van voorzieningen en de aantrekkingskracht van de Middellandse Zee, is Selwo een aantrekkelijke bestemming voor vastgoedbeleggers. Of het nu gaat om luxe villa’s of moderne appartementen, het vastgoedaanbod in Selwo weerspiegelt de diversiteit die deze regio te bieden heeft, waardoor het een veelbelovende keuze is voor wie op zoek is naar een stukje paradijselijk onroerend goed in Zuid-Spanje.

Over Selwo

Selwo staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en mediterrane charme. Met zijn weelderige landschappen, prachtige stranden en een overvloed aan recreatieve activiteiten trekt Selwo zowel bewoners als toeristen aan. Het gebied biedt een perfecte balans tussen rust en opwinding, met het beroemde Selwo Aventura, een avonturenpark met een indrukwekkende dierentuin, als een van de hoogtepunten. Selwo belichaamt de unieke levensstijl van de regio en is een aantrekkelijke plek voor hen die op zoek zijn naar een harmonieuze mix van natuurlijke pracht en moderne voorzieningen.

Locatie

Selwo ligt in het oosten van Estepona en is goed te bereiken via de A-7 en AP-7. De wegen in Selwo zijn goed aangelegd en bieden gemakkelijke toegang tot de omliggende gebieden. De kronkelende wegen onthullen adembenemende uitzichten op de kustlijn en het weelderige landschap, waardoor reizen door dit schilderachtige gebied een plezierige ervaring wordt. Of je nu langs de kustlijn rijdt of de binnenlandse paden verkent, de wegen van Selwo nemen je mee op een ontdekkingsreis door een regio die doordrenkt is met natuurlijke pracht en ontspannen sfeer.

Wonen in Selwo

Deze idyllische locatie combineert de charme van mediterrane levensstijl met adembenemende natuurlijke schoonheid. Of je nu kiest voor een luxe villa met uitzicht op de Middellandse Zee, een modern appartement dicht bij voorzieningen, of een charmant huis omringd door weelderig groen, Selwo biedt diverse vastgoedmogelijkheden. Bewoners kunnen genieten van de rustige sfeer, terwijl ze toch profiteren van de nabijheid van voorzieningen en recreatieve activiteiten. Met het beroemde Selwo Aventura avonturenpark in de buurt en de goed verbonden snelwegen zoals de A7 en AP7, biedt wonen in Selwo een perfecte mix van natuurlijke pracht en moderne gemakken.

Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘Escuela Infantil María Montés‘, ‘Atlas American School of Malaga‘, ‘Colegio San José‘, ‘The International School Estepona‘, …

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder als woonbestemming?

Het is een uitzonderlijke woonbestemming vanwege zijn diverse aantrekkingskracht. De regio combineert het mediterrane klimaat, prachtige stranden en een ontspannen levensstijl met moderne voorzieningen en een gevarieerd aanbod aan vastgoed. Met de nabijheid van scholen, winkels en het opwindende Selwo Aventura avonturenpark, biedt Selwo bewoners een perfecte balans tussen natuurlijke schoonheid en stedelijke gemakken, waardoor het een aantrekkelijke en levendige plek is om te wonen.

Welke faciliteiten biedt de regio?

De regio Selwo aan de Costa del Sol biedt een scala aan faciliteiten die het tot een aantrekkelijke woonbestemming maken. Bewoners profiteren van diverse scholen, waaronder basisscholen en middelbare scholen, die kwalitatief hoogstaand onderwijs bieden. Daarnaast zijn er tal van winkels, supermarkten en restaurants in de omgeving, waardoor het gemakkelijk is om in de dagelijkse behoeften te voorzien. De regio is ook voorzien van recreatieve faciliteiten, waaronder het bekende Selwo Aventura avonturenpark, wat een spannende toevoeging is voor ontspanning en vermaak. Met goed bereikbare snelwegen zoals de A7 en AP7 is de regio Selwo goed verbonden en biedt het bewoners toegang tot nabijgelegen steden en de luchthaven. Kortom, Selwo combineert een scala aan voorzieningen met zijn natuurlijke pracht, waardoor het een uitnodigende en complete leefomgeving is.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

De regio Selwo aan de Costa del Sol is geschikt als woonplaats voor een breed scala aan bewoners. Gezinnen zullen de gezinsvriendelijke omgeving waarderen, compleet met scholen en recreatieve voorzieningen zoals het Selwo Aventura avonturenpark. Individuen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl kunnen genieten van de prachtige stranden en het mediterrane klimaat. Investeerders en vastgoedliefhebbers zullen diverse mogelijkheden vinden in het gevarieerde vastgoedaanbod, variërend van luxe villa’s tot moderne appartementen. Dankzij de goede bereikbaarheid via snelwegen zoals de A7 en AP7 is de regio ook geschikt voor hen die werkzaam zijn in nabijgelegen steden en op zoek zijn naar een pittoreske en goed bereikbare woonomgeving. Kortom, Selwo biedt een veelzijdige leefomgeving die aantrekkelijk is voor diverse doelgroepen.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Ja, in de regio Selwo zijn er diverse winkelmogelijkheden beschikbaar. Bewoners kunnen profiteren van lokale supermarkten voor hun dagelijkse boodschappen en benodigdheden. Daarnaast zijn er ook winkels en boetieks in de omgeving waar men een scala aan producten kan vinden. Voor een uitgebreider winkelaanbod en grote winkelcentra kunnen bewoners gebruik maken van de goede bereikbaarheid van nabijgelegen steden via de snelwegen zoals de A7 en AP7. Op deze manier biedt de regio Selwo zowel lokale als meer uitgebreide winkelmogelijkheden, waardoor bewoners kunnen genieten van het gemak van diverse voorzieningen binnen handbereik.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

In de regio Selwo vind je een gevarieerd aanbod aan vastgoed. Van luxueuze villa’s met uitzicht op de Middellandse Zee tot moderne appartementen dicht bij voorzieningen en charmante huizen omringd door natuur, Selwo biedt diverse opties die aansluiten bij verschillende voorkeuren en levensstijlen. Het vastgoedaanbod weerspiegelt de veelzijdigheid van de regio, waardoor zowel gezinnen, individuen als investeerders iets vinden dat aan hun specifieke behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar een idyllische strandwoning of een rustige plek te midden van het weelderige landschap, Selwo biedt een scala aan mogelijkheden in de vastgoedmarkt.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen