geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

Valle Romano

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Valle Romano in Estepona op deze pagina van investinspain.be.

Valle Romano nieuwbouw Estepona

Nieuwbouw te koop nabij Valle Romano

Te koop
new offer

Australy Aures

Vanaf € 568.000
Australy Aures: Ruime luxe-appartementen met tuin of terras in Estepona Alle units in dit project beschikken over 4 slaapkamers en een ruim terras of tuin. De a
Te koop
hot offer

Velaya Villa

Voor € 4.500.000
Velaya: Frontline beach villa terug op de markt en instapklaar! De villa’s van dit exclusief project onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van materia
Te koop
new offer

Lyra Residences

Vanaf € 1.350.000
Lyra Residences: 15 ruime townhouses in El Campanario, Estepona Lyra Residences is een boetiekwooncomplex van 15 moderne huizen in de rustige omgeving van El Ca
Te koop
new offer

Aurea Villas

Vanaf € 1.440.000
Aurea Villas: 10 luxe villa’s in dé golf-hotspot van Estepona Aurea Villas is een verzameling van 10 luxe villa’s in het hart van Estepona Golf, waa
Niels Bruggeman

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Valle Romano

In Valle Romano, gelegen aan de prachtige Costa del Sol, biedt het vastgoedaanbod een unieke kans voor potentiële kopers. Met zijn adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en de omliggende bergen, vormt Valle Romano een idyllische locatie voor wie op zoek is naar een stukje paradijs. Of het nu gaat om luxe villa’s, moderne appartementen, woningen in traditionele Andalusische stijl of ruime percelen grond, het vastgoedaanbod in Valle Romano is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Bovendien bevindt dit gebied zich dicht bij golfbanen, stranden en alle voorzieningen, waardoor het niet alleen een aantrekkelijke investering is, maar ook een perfecte plek voor een ontspannen en comfortabele levensstijl aan de Costa del Sol. Ontdek de mogelijkheden van vastgoed te koop in Valle Romano en geniet van de prachtige levensstijl die deze regio te bieden heeft.

Over Valle Romano

Valle Romano is een betoverend gebied dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en diverse vastgoedaanbod. Met zijn weelderige landschappen, pittoreske bergen en schitterende uitzichten op de Middellandse Zee trekt Valle Romano niet alleen natuurliefhebbers aan, maar ook investeerders op zoek naar een stukje paradijs. Het gebied staat vooral bekend om zijn luxe golfresort, dat internationale aandacht heeft getrokken vanwege zijn uitstekende golfbanen en voorzieningen. Of je nu op zoek bent naar een ruime villa met uitzicht op zee, een modern appartement dicht bij het strand of een stuk grond om je droomhuis te bouwen, Valle Romano biedt een gevarieerd scala aan vastgoedmogelijkheden. Met een gunstige ligging nabij voorzieningen en recreatieve activiteiten, is Valle Romano niet alleen een investeringskans, maar ook een ideale plek om te genieten van de ontspannen levensstijl aan de Costa del Sol.

Locatie

Valle Romano ligt in het westen van Estepona en is gunstig gelegen nabij de A7-autosnelweg, die langs de kust loopt en verbinding biedt met andere belangrijke steden en bezienswaardigheden in de regio. Daarnaast is de AP7, een tolweg die parallel aan de A7 loopt, ook goed bereikbaar, waardoor reizen naar nabijgelegen bestemmingen zoals Marbella, Málaga en Gibraltar eenvoudig en efficiënt is. De strategische ligging langs deze snelwegen maakt Valle Romano niet alleen een aantrekkelijke bestemming voor wie op zoek is naar rust en natuur, maar ook voor hen die de nabijheid van belangrijke verbindingswegen waarderen voor gemakkelijke reizen binnen de regio.

Wonen in Valle Romano

Wonen in Valle Romano biedt een unieke ervaring temidden van de prachtige omgeving van de Costa del Sol. Deze regio staat bekend om zijn mediterrane levensstijl en Valle Romano vormt daarop geen uitzondering. Of je nu kiest voor een luxe villa, een modern appartement of een ruim perceel grond om je droomhuis te bouwen, Valle Romano biedt een gevarieerd vastgoedaanbod dat voldoet aan diverse wensen. Het gebied is gunstig gelegen nabij voorzieningen, stranden en het gelijknamige golfresort, waardoor bewoners kunnen genieten van ontspannen dagen in de natuur, golfrondes en zonnige dagen aan de kust. Bovendien bieden de nabijgelegen A7- en AP7-snelwegen goede bereikbaarheid, waardoor Valle Romano een strategische locatie is voor wie ook graag andere delen van de Costa del Sol wil verkennen. Kortom, wonen in Valle Romano betekent genieten van een harmonieuze combinatie van natuurlijke schoonheid, luxe voorzieningen en het kenmerkende mediterrane levensritme.

Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘Escuela Infantil María Montés‘, ‘Atlas American School of Malaga‘, ‘Colegio San José‘, ‘The International School Estepona‘, …

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder als woonbestemming?

De regio Valle Romano is buitengewoon aantrekkelijk als woonbestemming om verschillende redenen. Allereerst is de adembenemende natuurlijke schoonheid van de Costa del Sol een onmiskenbaar kenmerk. Valle Romano biedt weelderige landschappen, schitterende uitzichten op de Middellandse Zee en schilderachtige bergen, waardoor het een idyllische omgeving is voor wie op zoek is naar een rustige en vredige leefomgeving. Daarnaast speelt de mediterrane levensstijl een belangrijke rol in de aantrekkingskracht van de regio. De ontspannen sfeer, de overvloed aan zonuren en de culinaire rijkdom van de Spaanse keuken dragen bij aan een levensstijl die wordt gekenmerkt door genieten en ontspanning. Valle Romano herbergt ook het gelijknamige golfresort, wat een extra dimensie toevoegt aan de aantrekkingskracht van de regio. Golfliefhebbers kunnen hier genieten van uitstekende golfbanen en faciliteiten, direct binnen handbereik van hun woonomgeving. Bovendien zorgt de goede bereikbaarheid door de nabijheid van de A7- en AP7-snelwegen ervoor dat bewoners gemakkelijk toegang hebben tot andere nabijgelegen steden en attracties aan de Costa del Sol.

Welke faciliteiten biedt de regio?

De regio biedt een scala aan faciliteiten die het tot een aantrekkelijke en comfortabele woonbestemming maken. Allereerst herbergt Valle Romano een gerenommeerd golfresort, met uitstekende golfbanen en bijbehorende voorzieningen. Golfliefhebbers kunnen hier genieten van hoogwaardige faciliteiten en prachtige terreinen, direct binnen handbereik. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving diverse voorzieningen zoals winkelcentra, supermarkten, restaurants en cafés, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alledaagse benodigdheden en culinaire genoegens. De regio biedt ook mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met prachtige stranden in de buurt waar bewoners kunnen genieten van zonnige dagen aan de Middellandse Zee.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

Valle Romano is geschikt als woonplaats voor een breed scala aan mensen, en het biedt verschillende aspecten die diverse levensstijlen aanspreken. Ten eerste is de regio ideaal voor golfliefhebbers, aangezien het bekende golfresort Valle Romano hoogwaardige faciliteiten biedt, waaronder uitdagende golfbanen en een ontspannen sfeer. Gezinnen zullen de regio waarderen vanwege de combinatie van natuurlijke schoonheid, nabijheid van stranden en goede bereikbaarheid. Scholen en voorzieningen in de omgeving maken het een geschikte plek voor gezinsleven. Voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen pensioenomgeving biedt Valle Romano rustige straten, prachtige uitzichten en de mogelijkheid om te genieten van het milde mediterrane klimaat.
Ook voor mensen die op zoek zijn naar een tweede huis of vakantieverblijf is Valle Romano aantrekkelijk, met de luxe voorzieningen en recreatieve mogelijkheden die de regio te bieden heeft.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Ja, in de regio Valle Romano zijn er winkelmogelijkheden in de buurt. Verschillende winkelcentra, supermarkten en lokale winkels voorzien in de dagelijkse behoeften van de bewoners. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat de inwoners gemakkelijk toegang hebben tot verse boodschappen, kleding, huishoudelijke artikelen en andere benodigdheden. Bovendien biedt de nabijheid van grotere steden zoals Estepona en Marbella een bredere selectie aan winkels, boetieks en winkelcentra, waardoor bewoners kunnen profiteren van een gevarieerd en uitgebreid winkelaanbod. Of het nu gaat om lokale markten, ambachtelijke winkels of internationale merken, Valle Romano en de omliggende regio’s bieden een divers scala aan winkelmogelijkheden om aan verschillende behoeften en smaken te voldoen.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

In deze regio vind je een gevarieerd aanbod aan vastgoed dat tegemoet komt aan diverse behoeften en voorkeuren. De regio biedt onder andere luxe villa’s met adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en de omliggende bergen. Deze ruime woningen zijn vaak voorzien van moderne faciliteiten en uitgebreide voorzieningen. Daarnaast zijn er moderne appartementen beschikbaar, vaak gelegen in goed onderhouden complexen met gemeenschappelijke voorzieningen zoals zwembaden en tuinen. Deze appartementen bieden een comfortabele en onderhoudsarme levensstijl. Voor diegenen die de voorkeur geven aan het bouwen van hun eigen droomhuis, zijn er ook percelen grond beschikbaar in Valle Romano. Dit biedt de mogelijkheid om een op maat gemaakt huis te realiseren in deze prachtige omgeving. Of je nu op zoek bent naar een permanent verblijf, een vakantiehuis of een investeringsmogelijkheid, Valle Romano biedt divers vastgoed dat voldoet aan verschillende woonwensen en levensstijlen.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen