geavanceerd zoeken
Your search results

De meest exclusieve projecten van Casares

Casares is een prachtige regio aan de Costa del Sol waar de Spaanse cultuur nog steeds duidelijk aanwezig is. Hier vindt u zowel het authentieke witte dorp Casares alsook de gemoderniseerde kuststrook en het is bovendien een hotspot voor golfliefhebbers. Bent u op zoek naar een verblijf in deze gemeente? Check dan zeker hier onze meest exclusieve nieuwbouw projecten in Casares!

Investering nieuwbouw Casares

De aankoop van nieuwbouw in Casares kan voor verschillende doeleinden dienen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om er zelf ten volle van te genieten. Anderen kiezen dan weer voor vastgoed aan de Costa del Sol als vorm van investering. Meer info m.b.t. verhuurmogelijkheden en de financiële elementen vindt u hieronder.

Wat zijn de verhuurmogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van nieuwbouw als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil nieuwbouw kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomwoning vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

  • Verhuuraanvragen opvolgen
  • Verhuurcontracten opmaken
  • Sleuteloverdracht
  • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
  • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wat zijn de financiële kanten van een aankoop in vastgoed?

Financiële elementen:

  • Meer info m.b.t. de financiële elementen van nieuwbouw kopen in Spanje vindt u hier.

Investeringsmogelijkheden:

  • Meer info m.b.t. tot de investeringsmogelijkheden bij nieuwbouw in Spanje vindt u hier.

Wil u ook graag investeren in een tweede verblijf en genieten van de diensten die INVESTINSPAIN te bieden heeft? Bekijk dan hier ons overzicht van de meest exclusieve nieuwbouw projecten in Casares!

Azata Delmare

Azata Delmare is een nieuwbouw project met zeezicht in Casares Costa en heeft prijzen vanaf €327.000

Azata Delmare, strategisch gelegen op 250 meter van het strand, is een complex met 74 appartementen met 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over 7 woongebouwen en gelegen in een gesloten woongemeenschap, die een belangrijke privacy en veiligheid voor de buurt biedt. Het complex heeft een prachtig overloopzwembad, een co-working ruimte en een overdekte fitnessruimte. De oriëntatie, voornamelijk op het zuiden, geeft helderheid aan alle appartementen.

De appartementen en penthouses zijn ontworpen om te genieten van uitzicht op zee en de bergen, met functionele en moderne indelingen en uitstekende bouwkwaliteiten gericht op efficiëntie en energiebesparing en met respect voor het milieu. De ruime terrassen zorgen er bovendien voor dat u kan genieten van het aangename klimaat.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

3. Terrazas de Cortesin Bon air

Het laatste project van onze top 3 nieuwbouw projecten in Casares is Terrazas de Cortesin Bon air. Dit project ligt vlakbij Terrazas de Cortesin Seaviews en beschikt over appartementen van €485.000

Terrazas de Cortesin Bon air omvat in totaal 51 appartementen en penthouses van 2 en 3 slaapkamers, verdeeld in 6 moderne blokken, met negen units in blokken 1 tot 5 en blok 6 met zes units. U vindt hier afwerkingen van hoge kwaliteit met ruime appartementen en penthouses die zijn uitgerust met terrassen waar u maximaal kunt genieten van het uitzicht, de omgeving en het buitenleven. Alle appartementen hebben een grote en open woonkamer met een keuken die rechtstreeks overloopt naar de terrassen.

Binnen dit complex kan u gebruik maken van een fantastisch zwembad voor volwassenen van bijna 160 m² en een kinderbad. Alle zwembaden zullen worden gechloreerd met zoutwater.

De projecten Terrazas de Cortesin Bon Air en Sea views liggen beide op een bevoorrechte locatie aan de Costa del Sol. Zo bevindt de haven van Sotogrande zich op slechts 10 minuten rijden en Puerto Banús op slechts een half uurtje! Daarnaast is er ook een zeer gemakkelijke verbinding met zowel de luchthaven van Malaga als Gibraltar.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

Boek uw inspectiereis!

Wil u graag één van deze unieke projecten op locatie bekijken? Vraag dan uw inspectiereis aan bij INVESTINSPAIN! Bovendien betalen we de reis volledig terug! (Vraag naar onze voorwaarden.)


Compare Listings