geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Los Arqueros

Ontdek de nieuwbouwprojecten te koop in Los Arqueros op deze pagina van investinspain.be.

los arqueros 1 1
Bron: Benahavis.net

Nieuwbouw te koop nabij Los Arqueros

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin – Voor €845.000 (exclusief meubels) Marbella Club & Puento Rom
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemende villa bestaat uit een oppervlakte van 454 m2 en ligt op een perceel
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 Deze unieke villa maakt deel uit van de gated community Monte Mayor in B
Niels Bruggeman
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en zeezichten In één van de meest exclusieve wijken van Marbella, Marbell

Interesse in vastgoed kopen in deze regio?

Vastgoed te koop in Los Arqueros

De immomarkt in de regio omvat een verscheidenheid aan eigendommen die te koop staan, waaronder luxe villa’s, ruime appartementen en stijlvolle herenhuizen. De architectuur is vaak eigentijds en elegant, waarbij veel woningen zijn ontworpen om optimaal te profiteren van het prachtige landschap en het mediterrane klimaat. Veel eigendommen in de regio hebben uitgestrekte terrassen, privézwembaden en aangelegde tuinen, waardoor bewoners kunnen genieten van het buitenleven in stijl. Door de nabijheid van de golfterreinen kijken veel van de woningen ook uit over prachtige landschappen.

Over Los Arqueros

Los Arqueros is een sub-gebied in het Oosten Benahavis dat vooral bekend is om de Los Arqueros Golf and Country Club die het prachtige groen in het gebied garandeert. Het ligt ook op een boogscheut van Marbella waardoor veel faciliteiten dichtbij zijn. Om deze redenen noemen tal van vastgoedprojecten de regio dan ook hun thuis.

Locatie

Los Arqueros beslaat een groot deel van het Oosten van Benahavis en heeft een goede ligging. Om de regio met de auto te bereiken, kan je de snelweg AP-7 nemen of de A397 voorbij El Madroñal en dan noordwaarts de bergen in, richting Ronda. Los Arqueros ligt vlakbij de culturele hotspots San Pedro de Alcántara, Puerto Banús en Marbella. In het westen ligt Estepona; in het noorden, La Zagaleta en, daarachter, de bergen van Ronda. In minder dan een uur rijd je naar twee internationale luchthavens, Málaga-Costa del Sol in het westen, en Gilbraltar in het westen. Deze goede ligging maakt de regio zeer aantrekkelijk voor vastgoedprojecten.

Wonen in Los Arqueros

Het gebied ontleent zijn naam aan de grote golfclub ‘Los Arqueros Golf and Country Club‘. Dit was de eerste golfclub in de Costa del Sol die werd ontworpen door de Spaanse golflegende Severiano Ballesteros en is één van de bekendste van de Costa del Sol. Het golfleven valt dan ook niet te negeren in deze regio en maakt dus een groot deel uit van de woonervaring.

Naast de golfbaan biedt de gemeenschap ook sportfaciliteiten zoals tennisbanen, een fitnesscentrum en paddle-tennisbanen. Er zijn ook restaurants en bars in de buurt waar bewoners kunnen genieten van heerlijke mediterrane gerechten en lokale wijnen. De nabijheid van Marbella voegt nog meer mogelijkheden toe voor entertainment, winkelen en dineren.

Hiernaast zijn er ook enkele scholen in de buurt van de regio terug te vinden, zoals ‘Colegio San José Artesano‘, ‘Laude San Pedro International College‘, ‘Aloha College‘ en ‘Swans International School‘.

FAQ

Wat maakt de regio zo bijzonder als woon- en golfbestemming?

Los Arqueros combineert prachtige natuur, uitdagende golfbanen en een hechte gemeenschap, waardoor het een unieke plek is om te wonen en te golfen.

Welke faciliteiten biedt de regio?

De regio biedt niet alleen uitstekende golfbanen, maar ook gezellige clubhuizen, een fitness, paddle-velden, restaurants en bars.

Voor wie is de regio geschikt als woonplaats?

De regio is vooral geschikt voor mensen met een interesse voor golfen.

Zijn er winkelmogelijkheden in de buurt?

Naast kleine winkels biedt de regio ook een golfwinkel. Voor uitgebreid winkelen zijn er mogelijkheden op korte rijafstand.

Wat voor vastgoed vind ik er terug?

De vastgoedmarkt in Los Arqueros omvat een verscheidenheid aan eigendommen, waaronder luxe villa’s, ruime appartementen en stijlvolle herenhuizen.

Ontdek ons totaal concept

Bij Investinspain willen we onze klanten een totaal concept kunnen bieden. Ontdek hier wat dat juist inhoudt:

Vergelijk aanbiedingen