geavanceerd zoeken
Your search results

Nieuwbouw te Koop in Ojen

Welkom bij InvestinSpain. Bent u op zoek naar een nieuwbouw te koop in Ojen (Regio Estepona / Marbella)? Dan zijn wij de perfecte Nederlandse/Belgische makelaar in regio. Wij bieden woningen in Ojen in de prachtige heuvelresidentie Palo Alto.

Palo Alto Las Jacarandas duplex penthouse Ojen
De heuvelresidentie Palo Alto in het prachtige Ojen

Over Ojen

Ojén is een prachtig stadje gelegen in Zuid-Spanje, omgeven door adembenemende natuur en met een fascinerende geschiedenis. De pittoreske straatjes, historische bezienswaardigheden en warme gastvrijheid van de lokale bevolking maken het een onvergetelijke locatie. Ondanks het kleine oppervlakte van Ojen zijn er toch enkele vastgoedopties beschikbaar.

Op deze pagina vindt u het complete overzicht nieuwbouw vastgoed te koop in Ojen:

Nieuwbouw te koop in Ojen

Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met …

Voor € 1.450.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.450.000 Deze inst
Te koop

Granados 2 slaapkamer appartement met tuin

Voor € 799.000
Binnen de nieuw opgeleverde fase Los Granados, hebben we een 2 slaapkamer appartement besc
Te koop

Palo Alto: 2 slaapkamer appartement in Ojén

Voor € 720.000
Palo Alto: Instapklaar modern 2 slaapkamer appartement met prachtige zichten in Ojén &#821
Niels Bruggeman
Te koop

The Gallery Palo Alto

Vanaf € 3.600.000
The Gallery Palo Alto: Exclusieve villa’s tussen de prachtige heuvels van Ojén Ontde
Te koop

PALO ALTO

Vanaf € 740.000
Palo Alto: Luxe appartementen in de bergen van Ojen, Marbella. Ontdek een plaats van natuu
2 87 m2details

Luxe nieuwe penthouse te koop in Ojen

Verleidelijke 3-slaapkamer penthouse in Palo Alto met weelderig dakterras voor slechts €1.560.000!

Deze betoverende penthouse met drie slaapkamers biedt adembenemende uitzichten. De keuken en woonkamer vloeien naadloos in elkaar over, zijn luxueus en eigentijds ingericht.

Deze slimme indeling maximaliseert de ruimtes, met een totale leefruimte van bijna 128m². De woonkamer opent op zijn beurt naar een enorm terras van meer dan 175m², gecombineerd met een 150m² solarium dankzij de grote schuiframen. Bovendien is er een dakterras waar u kunt genieten van prachtige uitzichten en een stijlvolle inrichting die het gevoel van luxe en ruimte buiten voortzet.

Deze terrassen bieden mogelijkheden om een jacuzzi of plunge pool te plaatsen. Deze exclusieve penthouse is verkrijgbaar voor €1.560.000, exclusief meubels.

Palo Alto is een exclusieve heuveltopgemeenschap met adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Hier kunt u genieten van de fijnere dingen in het leven, zoals paardrijden in de heuvels, ontspannen bij het oneindige zwembad en cocktails drinken op het terras van uw prachtige appartement. Het Palo Alto-domein beslaat 50 hectare, waarvan slechts 20% bebouwd zal worden, waardoor u altijd omringd wordt door groen en de natuur.

Een uniek masterplan Binnen het Palo Alto-project heeft u toegang tot een breed scala aan uitgebreide faciliteiten, waaronder:

  • Conciërgeservice
  • Health club
  • Faciliteiten voor paardensport
  • Restaurants
  • Een boerenmarkt
  • Tennisbanen
  • Zwembaden
  • Een sociale club
  • Een kids club
  • Een gedeelde werkruimte
  • Grote gemeenschappelijke ruimten

Bekijk het prachtige project in actie op: www.paloalto.immo

Ligging Ojén: 3,6 km, La Cañada Shopping: 4,6 km, Costa del Sol ziekenhuis: 10,9 km, Marbella: 7,9 km, Puerto Banus: 13,5 km

Ontdek vandaag nog de weelde van Palo Alto en creëer uw eigen paradijs in deze exclusieve gemeenschap. Wacht niet langer – neem nu contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Waarom kiezen voor Ojen?

Alvorens in te gaan op de details van de nieuwbouwwoningen die beschikbaar zijn in Ojen, is het de moeite waard om even stil te staan bij de vraag waarom deze stad zo’n geweldige plek is om te investeren in onroerend goed. Enkele van de belangrijkste redenen zijn

  1. Natuurlijke Schoonheid: Ojen is gezegend met een adembenemende natuurlijke schoonheid. Omgeven door weelderige groene valleien en majestueuze bergen, biedt deze bestemming een prachtig landschap dat elke bezoeker zal betoveren. Of je nu wilt wandelen, genieten van de rustige natuur of gewoon wilt ontspannen te midden van prachtige omgevingen, Ojen heeft alles wat je nodig hebt.
  2. Rijke Geschiedenis: Voor geschiedenisliefhebbers is Ojen een waar paradijs. Met sporen van vroege nederzettingen die duizenden jaren teruggaan, heeft deze stad een fascinerende geschiedenis om te ontdekken. Historische monumenten, architectuur en cultureel erfgoed vormen een integraal onderdeel van Ojen’s charme, waardoor bezoekers een reis terug in de tijd kunnen maken.
  3. Gastvrijheid en Sfeer: De warme gastvrijheid van de lokale bevolking maakt Ojen een bijzondere bestemming. Hier voel je je meteen welkom en de vriendelijkheid van de inwoners zal je hart verwarmen. De ontspannen sfeer en het pittoreske karakter van Ojen zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je altijd bij zal blijven.

Meer weten over Nieuwbouw te Koop in Ojen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of lees één van de volgende artikelen op onze blog:

Compare Listings