geavanceerd zoeken
Uw zoekresultaten

Heeft u tijdens de paasvakantie een trip naar de Costa del Sol gepland?

Bent u tijdens de paasvakantie aan de Costa del Sol? Dan heeft u geluk, want in deze regio van Malaga valt er zeer veel te beleven voor iedereen. Musea, activiteiten, gastronomie en veel meer. Bereid u voor op een top paasvakantie.

Verschillende musea in de regio

Het paasverlof is het ideale moment om musea in Malaga te bezoeken. In Malaga zelf zijn er 37 musea, waarvan de meeste gelegen in het centrum. Verschillende musea organiseren speciale activiteiten tijdens de paasvakantie. Zo organiseert Museo Picasso bijvoorbeeld een workshop voor kinderen.

Buitenactiviteiten in Malaga

Aan de Costa del Sol kan u ook genieten van verschillende natuurroutes, zoals bijvoorbeeld de Gran Senda, en tal van buitenactiviteiten: o.a. klimmen, bungeejumping, speleologie en fietsactiviteiten. U kan natuurlijk ook de natuurparken van de provincie bezoeken: Sierra de las Nieves, Reserva de la Biosfera, la Laguna de Fuente de Piedra of Torcal de Antequera.

Wat kan u allemaal eten aan de Costa del Sol?

De gevarieerde gastronomie van de Costa del Sol is één van de sterke punten van het toerisme. In deze regio kan u genieten van gerechten zoals gebakken vis, sardientjes op een spies (espetos), porra antequerana, en andere specialiteiten die typisch zijn voor Pasen, zoals verloren brood (torrijas) of de borrachuelos.

Verken het nachtleven aan de Costa del Sol

Terrassen, cafés, discotheken… Gedurende deze periode valt er veel te beleven aan de Costa del Sol. Zowel in de hoofdstad als in de kleinere steden, zal u genieten van het beste nachtleven en actuele muziek.

De typische dorpen van Malaga

Een andere geweldige optie als u naar de Costa del Sol gaat met Pasen is het bezoeken van de typische dorpjes van de provincie: Nerja, Frigiliana, Ronda, Mijas en Antequera.

Bron: blog.visitacostadelsol.com

Lees ook:

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen