geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

In Marbella appartement kopen via INVESTINSPAIN

In Marbella een appartement kopen? – Veel Belgen en Nederlanders kopen een tweede woning in het schitterende Spanje en we verwachten dat deze trend zich de komende jaren voortzet. Sommige mensen zoeken meteen hun eigen luxe villa. Wist u echter dat we ook villa´s, appartementen en penthouses in de regio Marbella aanbieden? Ontdek ons aanbod van prachtige appartementen in en rond Marbella. Ongetwijfeld zal u uw droompand vinden tussen onze nieuwbouwprojecten!

In dit artikel:

  • In Marbella uw eigen appartement kopen
  • 3 nieuwe appartementen Marbella 2022
  • Marbella appartement: aankoop, inrichting, beveiliging en veel meer
  • INVESTINSPAIN uw BIV-makelaar
  • Checklist: De ideale nieuwbouw investering in Zuid-Spanje

In Marbella uw eigen appartement kopen

SYZYGY VILLA New Golden mile watermerkWat dacht u van een appartement aan de Golden Mile met verfijnde architectuur en topvoorzieningen plus alle diensten van een luxe resort binnen handbereik? We houden ook rekening met voorkeur voor uitzicht op natuurpracht én panoramische zeezichten. Toch eerder de luxe voordelen van een private villa met community beveiliging combineren met eerstelijns zeezicht? Geen probleem in ons villa-stijl appartementencomplex. In en rond Marbella zijn er genoeg prachtige projecten op de beste locaties van Málaga.

Bovendien is Marbella een toplocatie voor levensgenieters. Marbella is één van de meest kosmopolitische plaatsen aan de Costa del Sol. Het is ook daarom dat dit een geliefde vakantiebestemming is voor vele Belgen. U zult er mooie boulevards, parken, tuinen en een historisch centrum terugvinden. Bovendien bevindt zich hier de meest beroemde jachthaven van de Costa del Sol, namelijk Puerto Banús. Hier kan u de mooiste jachten bewonderen, shoppen in de luxeboetieks of wandelen langs de boulevard. Kortom, u kunt er uren spenderen! Het oude gedeelte van de stad Marbella is ook een leuke plaats om te bezoeken. De Plaza de los Naranjos is bijvoorbeeld is een idyllisch pleintje waar u veel typische straatjes en restaurants kunt vinden.

3 nieuwe appartementen Marbella 2022

1. Ocean View Marbella: Kleinschalige gated community met prachtige zeezichten – Vanaf €742.500

44 exclusieve woningen beschikbaar binnen deze gated community. Met twee en drie slaapkamer appartementen, waaronder 10 penthouses, die elk hun eigen privé zwembad hebben. Tussen de aangelegde tuinen is er een prachtig verwarmd zwembad, zonneterras en overdekte buitenkeuken om te dineren met familie en vrienden. Aan de Middellandse Zee is de kwaliteit van de ruimte buiten net zo belangrijk als binnen, daarom werd er veel zorg, tijd en moeite besteed aan goede gemeenschappelijke ruimtes die ruim en veilig zijn. Alle appartementen kijken uit op zee en op prachtig aangelegde tuinen.

Gelegen in de heuvels grenzend aan een uniek en beschermd natuurgebied, heeft Ocean View een bevoorrechte positie op slechts enkele minuten van charmante Andalusische dorpjes, de meest gewilde sportfaciliteiten, prachtige stranden en de vele attracties van Marbella.

Om ervoor te zorgen u 100% kan genieten van uw verblijf, is er een uitgebreide conciërge service beschikbaar. Voor het gemak en de veiligheid van de eigenaars zijn er ruime ondergrondse parkeerplaatsen, privé-opslagruimtes en 24-uurs beveiliging om de gemoedsrust te garanderen.

Meer info vind u hier!

Te koop

Ocean View Marbella

Vanaf € 765.000
Ocean View Marbella: Kleinschalige gated community met prachtige zeezichten – Vanaf ...

2. Estrella del Mar: Nieuwbouw appartementen op wandelafstand van het strand in Marbella – Vanaf €428.000

Estrella del Mar, een prachtig project van appartementen met 2 en 3 slaapkamers gelegen in Elviria Beach, op slechts 200m van de zee. Dit appartementen complex zal genieten van twee zwembaden -voor volwassenen en kinderen-, Fitnessruimte, co-working ruimte, gated community en ondergrondse parkeergarage.

Binnen dit project zijn de gemeenschappelijke ruimtes in de urbanisatie gemaximaliseerd, waardoor de belangrijkste ruimtes persoonlijkheid en volume hebben. De woningen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en kwaliteit, een parkeerplaats en berging zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

De appartementen zullen bovendien ook het BREEAM® certificaat hebben, een systeem dat bijdraagt aan het bevorderen van een veel duurzamere en respectvolle bouw met het milieu dat ons omringt.

Meer info vind u hier!

Verkocht

Estrella del Mar – Uitverkocht

Vanaf € 587.000
Estrella del Mar: Nieuwbouw appartementen op wandelafstand van het strand in Marbella R ...

3. Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum – vanaf €1.900.000

Dunique is een nieuwbouwproject gelegen aan het strand in Las Chapas (Marbella), op een van de laatste beschikbare percelen aan de kust. Dit fantastische complex biedt 96 ruime appartementen en townhouses met uitzonderlijke kwaliteiten.

Dunique ligt 4 kilometer ten oosten van het stadscentrum en al zijn gevarieerde gastronomische, culturele en vrijetijdsaanbod, in de beroemde wijk Las Chapas. Deze rustige en residentiële wijk onderscheidt zich door zijn kustlijn, die de mooiste en bekendste stranden van Marbella heeft, zowel voor zijn uitbreiding als voor de sfeer en glamour die aanwezig zijn in de clubs die het omringen. Bovendien biedt de bevoorrechte locatie, dicht bij de belangrijkste verkeersverbindingen, bewoners gemakkelijk toegang tot tal van golfbanen, sportclubs en winkelcentra binnen een straal van 15 minuten.

De Dunique Social Club, gelegen in het hoogste gedeelte van het project, zal ongetwijfeld een eye-catcher zijn dankzij zijn avant-gardistische architectuur. Bij deze club kan u genieten van een complete spa, een fitnessruimte van 200 m2, een speciale ruimte voor “coworking”, een fitnessruimte buiten voor meditatie en yoga en een overdekt zwembad van meer dan 40 meter lang.

Net als het complex zelf, zijn de woningen zorgvuldig ontworpen om een unieke woonkwaliteit ervaring te bieden. U vindt er uitzonderlijke materialen, waaronder eerste klas porseleinen tegels, ruime keukens met apparatuur van topklasse, warme en koude airconditioning, privézwembad in elk van de woningen, berging, garage voor ten minste twee voertuigen, enzovoort. En alsof dit alles nog niet genoeg is, zult u ook over de mogelijkheid beschikken om wijzigingen naar wens te maken.

Meer info vind u hier!

Te koop

Dunique

Vanaf € 2.000.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum – vanaf €2 ...

Marbella appartement: Aankoop, inrichting, beveiliging en veel meer

Doble Atico Piscina Epic MarbellaNa een ontspannen inspectiereis om de projecten van uw interesse te bezoeken begint het “echte werk”. INVESTINSPAIN ondersteunt u in iedere stap van het proces met de overkoepelende service die ons uniek maakt. We raadplegen voor u een team specialisten voor het nodige fiscale en juridische advies. We voorzien vertalingen van de belangrijke documentatie voor uzelf en uw notaris. En dat is nog niet alles! Ook on-project hepen we u met de uiteindelijke realisatie van uw dromen. De gehele inrichting van uw appartement, on-site camerabewaking, schoonmaak van uw tweede verblijf en tuinonderhoud, ja zelfs verhuur. We verzorgen het allemaal naar  uw wensen.

INVESTINSPAIN uw BIV-makelaar

INVESTINSPAIN is uw BIV-makelaar. Maar wat is dat nu eigenlijk een BIV-makelaar? Elke makelaar die vanuit België vastgoed verkoopt moet ingeschreven zijn bij het instituut. Staat iemand dus niet ingeschreven bij het BIV dan is dat dus illegaal en geniet u dus geen enkele vorm van bescherming. BIV-makelaars zijn verplicht verzekerd voor hun activiteiten en beschikken over een veilige 3den rekening om eventuele voorschotten te ontvangen. Zo hoeft u dus geen gelden over te maken aan een Spaanse organisatie als u dat niet zou wensen. U kunt een BIV-makelaar herkennen door het BIV-nummer. U kunt de naam van de makelaar intypen op de site van BIV.be of u kunt het BIV-nummer intypen dat op de site wordt gegeven. Ons BIV-nummer is BIV 511973.

INVESTINSPAIN, uw BIV-makelaar

Checklist: De ideale nieuwbouw investering in Zuid-Spanje

Wat de laatste jaren enorm is opgevallen is het aantal IIS klanten dat een tweede verblijf in Zuid-Spanje als investering ziet (of toch deels) en voor hen komt het rendement op de eerste plaats. Dat is een heel ander uitgangspunt dan wanneer u iets zoekt om er zelf van te genieten. In het eerste geval rijst dan de vraag ‘Wat zijn de parameters waarmee ik rekening dien te houden bij verhuur en/of herverkoop?’ Als antwoord op deze vraag in de markt, hebben we besloten om een gratis E-book beschikbaar te stellen.


Zie hier een selectie van appartementen in Marbella:

Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G…

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella &#
Niels Bruggeman
Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met …

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst
Niels Bruggeman
Te koop

Dunique

Vanaf € 2.000.000
Dunique: Innovatieve appartementen en townhouses vlakbij Marbella centrum – vanaf €2

Niet gevonden wat u zocht? Vul deze enquete in en wij zullen u z.s.m. persoonlijke aanbevelingen doorsturen.

 

powered by Typeform

Vergelijk aanbiedingen