geavanceerd zoeken
Your search results

Top 5 nieuwbouw projecten Cancelada 2020 / 2021

Cancelada is een zeer aangename regio aan de Costa del Sol om te verblijven. Bent u op zoek naar een luxueus appartement of een prachtige villa? Dan bent u in Cancelada aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk tal van nieuwbouw projecten en bovendien ligt deze gemeente op een super locatie ten opzichte van Estepona en Marbella! Check hier onze INVESTINSPAIN top 5 nieuwbouw projecten!

Investering nieuwbouw Cancelada

De aankoop van vastgoed aan de Costa del Sol kan voor verschillende doeleinden dienen. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om er zelf ten volle van te genieten. Anderen kiezen dan weer voor vastgoed aan de Costa del Sol als vorm van investering. Meer info m.b.t. verhuurmogelijkheden en de financiële elementen vindt u hieronder.

Wat zijn de verhuurmogelijkheden?

Investering:

Indien u de aankoop van uw villa als investering wil benutten, raden we aan om aan lange termijn verhuur te doen.

Eigen gebruik:

U wil een villa kopen voor eigen gebruik, maar u kan er helaas niet permanent verblijven? Dan is korte termijn verhuur een goede optie. Hiermee kan u voor een klein rendement zorgen en wordt uw verblijf ten volle benut wanneer u er niet bent.

INVESTINSPAIN Verhuurservice:

INVESTINSPAIN zorgt er niet enkel voor dat de aankoop van uw droomvilla vlekkeloos verloopt, maar ook de verhuurservice nemen wij graag voor onze rekening. Dit wil zeggen dat we de volledige opvolging doen van begin tot eind.

 • Verhuuraanvragen opvolgen
 • Verhuurcontracten opmaken
 • Sleuteloverdracht
 • Onderhoud voor, tijdens en na het verblijf
 • Controle na verhuurperiode

Alles gebeurt steeds in overleg met u als eigenaar, zodat u van alles op de hoogte bent.

Wat zijn de financiële kanten van een aankoop in vastgoed?

Financiële elementen:

 • Meer info m.b.t. de financiële elementen van nieuwbouw kopen in Spanje vindt u hier.

Investeringsmogelijkheden:

 • Meer info m.b.t. tot de investeringsmogelijkheden bij nieuwbouw in Spanje vindt u hier.

Wil u ook graag investeren in een tweede verblijf en genieten van de diensten die INVESTINSPAIN te bieden heeft? Bekijk dan hier ons overzicht van de top 5 nieuwbouw projecten in Cancelada!

1. SYZYGY

We beginnen onze top 5 nieuwbouw projecten in Cancelada met SYZYGY. Deze adembenemende villa is onmiddellijk beschikbaar voor €1.345.000.

Cancelada is een rustige gemeenschap die deel uitmaakt van Estepona. Omwille van de rust en de goede ligging is dit een aantrekkelijke plaats voor gezinnen. Er is veel nieuwbouw te vinden in deze regio, waaronder dus het project SYZYGY.

Deze prachtige villa is deel van het SYZYGY project dat in totaal 17 villa’s omvat. Bovendien ligt het op een super locatie vlakbij Los Flamingos Golf en bent u slechts 1,7 kilometer verwijderd van het strand! Dit is dus de ideale plek voor wie op zoek is naar rust en tegelijk wil omringd zijn door de talloze faciliteiten die de Costa del Sol te bieden heeft.

De villa wordt getypeerd door een moderne en open architectuur, die veel natuurlijk licht binnenlaat. Wanneer u de ramen openschuift, sluit de leefruimte naadloos aan aan het terras, waardoor u een zeer ruimtelijk gevoel ervaart. In de tuin zelf kan u genieten van het privé zwembad en ook hier staat uw privacy nog steeds centraal.

Niet enkel met de styling werd hier rekening gehouden, maar ook met domotica. Hierdoor is deze villa uitgerust met zeer efficiënte technologieën. Deze SYZYGY villa is niet enkel een goede investering, maar het verhoogt ook uw levenskwaliteit! Dit is een interessante opportuniteit voor eigen gebruik of voor verhuur, indien gewenst.

Kenmerken

Volledig ingerichte kelder: 152m2

 • Slaapkamer met inkoopdressing en badkamer
 • Cinema
 • Storage
 • Ruime gym
 • Volledig voorzien van vloerverwarming

Begane grond: 143 m2

 • Open hal met zwevende trap
 • Slaapkamer met inloopdressing en badkamer, met groot ligbad, en buitendouche
 • Open leefruimte, met moderne gashaard
 • Open keuken met ruim kookeiland, hoogste kastenafwerking, Miele toestellen (incl. wijnkoelkast, borden verwarmer, steamer, …)
 • Wegschuivende ramen over de volledige leefruimte, met toegang tot de terrassen en verwarmd zwembad
 • Ruime storage met ingebouwde kasten, wasmachine en droogkast (Miele), en technische ruimte
 • Aansluitend nog een buitenstorage (die mogelijks kan dicht gemaakt worden), en een parkeerruimte voor 2 à 3 wagens

1verdieping 78,02 m2.

 • 3 slaapkamers met en-suite dressing
 • 1 badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo
 • Alles is betegeld met een duurzame marmer, op uitzondering van de kelder en storage, waar een keramische ‘parket’ is gebruikt.

Buitenomgeving en tuin

 • Aan de kamers bovenaan zijn 2 terrassen gekoppeld met in totaal een 40m2 terras.
 • Op de begane grond is een terras voorzien van om en bij de 70m2 opgedeeld in lounge ruimte (semi-covered), en dining ruimte (volledig overdekt).
 • De volledige tuin is aangelegd met palmbomen, citrustachtigen, volwassen hagen, …
 • Tevens is er over de volledige tuin een automatische besproeiing, en verlichting over heel de tuin.

Meer informatie over deze prachtige villa vindt u hier.

2. Oceana Views

Ons tweede nieuwbouw project van de top 5 in Cancelada is Oceana Views. Dit is een exclusieve ontwikkeling van appartementen en penthouses met prachtige zeezichten – Vanaf €270.000

Oceana Views bestaat uit 5 stijlvolle laagbouw gebouwen die op een verhoogde positie liggen, waardoor dit project geniet van zeer goede zeezichten. Het is een exclusieve ontwikkeling met moderne 2 en 3 slaapkamerappartementen, die over een open plan design beschikken.

Ieder appartement wordt voorzien van een groot terras en de floor to ceiling ramen zorgen voor een maximale lichtinval. Er zijn verschillende types appartementen naargelang de ligging, maar ze zijn allen sowieso uitgerust met en suite badkamers en ingebouwde kasten. Daarnaast zullen de master bedrooms ook telkens een walk-in dressing hebben. Penthouses bij Oceana Views hebben bovendien ook een rooftop solarium waar u kan relaxen en kan genieten van adembenemende zichten.

Aan faciliteiten is er binnen dit project geen tekort! De bewoners zullen toegang hebben tot het clubhouse dat is uitgerust met een binnenzwembad, een sauna en een bar.

Meer info over dit project vindt u hier.

3. Oceana Collection

Ook Oceana Collection hoort bij de top 5. Dit project hoort bij Oceana Views, maar in dit geval bestaat het uit spectaculaire townhouses – Vanaf €370.000.

Oceana Collection bestaat uit 36 moderne townhouses die net zoals de appartementen van Oceana Views genieten van prachtige zeezichten. Ook hier wordt er gewerkt met een open plan design, waardoor alle ruimtes naadloos in elkaar overvloeien.

De woonkamers zijn zeer ruim en de townhouses worden voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een elegante lounge en eethoek. Daarnaast zorgen de grote ramen ervoor dat al deze ruimtes een goede lichtinval hebben. Ook hier beschikt de master bedroom over een en suite badkamer en over een walk-in dressing.

Binnen de projecten Oceana Views en Collection is er een clubhouse voorzien, waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Dit is uitgerust met een binnenzwembad, een sauna en een bar. Daarnaast liggen beide projecten op een toplocatie, want het strand en de golfclub zijn bereikbaar in slechts 2 minuten met de auto.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

4. Symphony Suites

Daarnaast is ook Symphony Suites zeker de moeite om in onze top 5 nieuwbouw projecten in Cancelada te vermelden. Deze exclusieve appartementen zijn beschikbaar vanaf €315.000

Symphony Suites is een ontwikkeling van 69 appartementen met telkens 2 of 3 slaapkamers. Dit project biedt als grote voordeel dat alle appartementen goede zeegezichten hebben, ook op de begane grond! Daarnaast zijn ze ook allemaal uitgerust met ruime terrassen en de penthouses beschikken over een solarium en buitenkeuken.

Hier kan u het hele jaar door gebruik maken van de gedeelde zwembaden, want er is zowel een binnen- als buitenzwembad voorzien.

Dit project wordt opgebouwd met de beste materialen en domotica systemen om u ten volle te laten genieten van uw verblijf. Daarnaast zal er ook airconditioning en vloerverwarming voorzien worden.

Doordat Symphony Suites vlakbij Oceana Views & Collection gelegen is, kunnen ook hier de bewoners gebruik maken van het gedeelde clubhuis. Dit is uitgerust met een binnenzwembad, een sauna en een bar.

Meer info over dit project vindt u hier.

5. Ántik Villa’s

Last but not least hoort ook Ántik Villa’s bij onze top 5 nieuwbouw projecten in Cancelada! Dit is een kleinschalig villa project met prijzen vanaf €1.390.000

Ántik villa’s bestaat uit slechts 7 villa’s, waardoor uw privacy maximaal gegarandeerd wordt. Een belangrijk kenmerk hierbij is dat alle villa’s zuidelijk gericht zijn en hierdoor dus van zeer veel lichtinval genieten.

Bij Ántik villa’s zijn er 3 types beschikbaar. De villa’s worden gebouwd op een terrein van 880 tot 1.730 m2 groot en hebben een bewoonbare oppervlakte van 417,5 tot 435,57 m2 verdeeld over 3 verdiepingen, waarvan zo’n 166 m2 kelder. De oppervlakte van de terrassen samen zijn 132,95 tot 167,82 m2 groot en het solarium tussen de 52,44 en 93,5 m2.

Bovendien zijn de villa’s uitgerust met een dakterras dat u kan inrichten naar wens en waar u een prachtig 360° zicht heeft, en daarnaast beschikt iedere villa ook over een privé zwembad waar u het hele jaar door kan genieten van het warme klimaat.

Meer info over dit project vindt u hier.

Boek uw inspectiereis!

Wil u graag één van deze unieke projecten op locatie bekijken? Vraag dan uw inspectiereis aan bij INVESTINSPAIN! Bovendien betalen we de reis volledig terug! (Vraag naar onze voorwaarden.)


Compare Listings