geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

OCEANA VIEWS – Uitverkocht

Vanaf € 349.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • februari 21, 2023
  • 2 slaapkamers
  • Bouwjaar: 2021

Beschrijving

Oceana views: 78 appartementen en penthouses met prachtige zeezichten in Cancelada- vanaf €349.000

Oceana Views & Oceana Collection; een exclusieve ontwikkeling van moderne twee- en drie-slaapkamerappartementen, penthouses en drie-slaapkamer townhouses met een exceptionele ligging op de New Golden Mile, nabij het beroemde gebied van Los Flamingos.

De moderne ontwikkeling van appartementen, Oceana Views, ligt op een verhoogde positie, verdeeld over vijf stijlvolle laagbouw gebouwen met een Zuid-West oriëntatie, optimaal om te profiteren van de prachtige zonsondergangen. De townhouses van het project, Oceana Collection, bevinden zich onder de appartementsgebouwen, wat betekent dat het prachtig uitzicht op zee niet verhinderd zal worden.

Dit project van appartementen en townhouses biedt adembenemende zeezichten en is gelegen dicht bij het charmante dorp van Cancelada waar u een overvloed aan faciliteiten zal terugvinden op wandelafstand. Bovendien bevindt u zich hier in de directe omgeving van de bekendste golfterreinen van de regio, zoals bijvoorbeeld La Quinta, Los Flamingos en El Higueral. Bewoners zullen toegang hebben tot een exclusieve club house van het project met fantastische sociale en wellness faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, sauna en een bar. Tenslotte, zal u vanuit dit project kunnen genieten van de mooiste stranden van de regio.

De appartementen

De appartementen hebben een open plan en hedendaags design en beschikken over een groot terras, perfect om te dineren met een spectaculair uitzicht. Grote oversized glazen ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval in de verschillende kamers.

De indeling zal afhangen van welk type appartement u selecteert, maar alle appartementen hebben zeer ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en en-suite badkamers. De master bedroom zal bovendien over een walk-in dressing beschikken. De keukens zijn volledig ingericht met hoogglans witte kasten, die perfect passen binnen het modern design van de appartementen. De penthouses hebben een rooftop solarium, waar u kunt ontspannen en genieten van het adembenemend uitzicht.

De club house

De bewoners van Oceana Views en Oceana Collection zullen toegang hebben tot een exclusieve club house, met een groot aanbod aan ontspanningsmogelijkheden: een binnenzwembad, sauna en een bar. Met de elegante appartementen en de verschillende faciliteiten biedt dit project een exclusieve en luxueuze levensstijl aan aan de Costa del Sol.

Ligging

Het dorpje Cancelada heeft de charme van een typisch Andalusisch dorp en ligt tussen twee van de meest populaire gebieden aan de Costa del Sol, namelijk Estepona en Marbella. Kortom, Oceana Views heeft een toplocatie; dicht bij allerlei faciliteiten en toch rustig gelegen in een omgeving met voornamelijk laagbouwwoningen.

Planta-Baja-3D
Planta-Baja-2D
masterplan
Duplex-3D
2a-planta-2D
1a-planta-3D
Brochure-Oceana-Views-IIS
Geschikt voor
Airconditioning
Bar
Club house
En-suite badkamers
Floor to ceiling ramen
Gated community
Glazen balustrades
Ingebouwde kasten
Ondergrondse parking
Porseleinen vloeren
Sauna
Zeezicht
Zwembad

Neem contact met mij op


Vergelijkbare vermeldingen

Verkocht

Marbella Club Hills – Verkocht

Voor € 1.120.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club – met privé ...
Verkocht
Verkocht

Horizon Beach – Verkocht

Voor € 650.000
Horizon Beach Estepona: Frontline beach appartement beschikbaar voor €650.000 Dit comforta ...
Verkocht
Verkocht

RIVERSIDE BENAHAVIS (Uitverkocht)

Uitverkocht
Riverside Benahavís: 75 twee- en drie slaapkamerappartementen en penthouses aan de Guadalm ...

MARQUES DE GUADALMINA Uitverkocht

Vanaf € 345.000
Marques de Guadalmina: Appartementen vanaf €345.000 Marques de Guadalmina is een nieuwe mo ...

Gunther De Vleeschouwer

Real estate associate

Neem contact met mij op


Vergelijk aanbiedingen

Gunther De Vleeschouwer