geavanceerd zoeken
Your search results

Lomas del Higuerón: nieuwbouwproject van 600 miljoen euro in Fuengirola

Posted by Ken Klaver on oktober 22, 2021
0

Geschatte leestijd: 7 minuten

Home » Lomas del Higuerón: nieuwbouwproject van 600 miljoen euro in Fuengirola

De projectontwikkelaar Top Gestión Madrid zal samen met het marketingbedrijf Higuerón Resort en het bouwbedrijf Alza Obras y Servicios de komende jaren ongeveer 600 miljoen euro investeren in de bouw van 1.200 luxe woningen in Fuengirola, aan de Costa del Sol (Málaga).

De ontwikkeling, genaamd Lomas del Higuerón, heeft een “versneld tempo van verkoop in de eerste twee weken van de marketing,” volgens Higuerón Resort, die aangegeven dat “de marketing van 300 woningen zal beginnen in minder dan een maand.”

De eerste twee fasen van Lomas del Higuerón, Lomas 3 en Lomas 4, zullen bestaan uit 66 woningen gelegen op vijftien minuten van de steden Malaga en Marbella.

Vastgoed Lomas del Higuerón: Villa’s en appartementen

Lomas del Higuerón zal appartementen en villa’s omvatten. Elke fase zal gemeenschappelijke tuinzones hebben, een buitenzwembad, een gymnastiekzaal en solarium, en nog veel meer.

De woningen worden het best omschreven als hoogwaardig, innovatief en duurzaam. Het luxe wooncomplex biedt bovendien elk type woning die het beste bij uw levensstijl past. Exclusieve en lichte penthouses met 2, 3 en 4 slaapkamers of ruime halfvrijstaande villa’s met 3 slaapkamers.

De locatie

Op een paar minuten van uw huis vindt u de luchthaven van Malaga, het stadscentrum van Fuengirola, Benalmadena, en Marbella, stranden met een ongelooflijke rijkdom en recreatiecentra zoals Tivoli World of Sea Life.

Het klimaat en de gastvrijheid van de mensen maken deze locatie de ideale plek om van uw levensstijl te genieten.

Miramar Winkelcentrum

Miramar Shopping Center in Fuengirola herbergt meer dan 160 winkels. Waaronder de meest grote modeketens zoals Desigual, Guess, Superdry, Zara, enz. Een gigantische Carrefour hypermarkt en een bioscoop met 12
zalen Een grote keuze aan cafés en restaurants in alle smaken.

Mijas Golf

In de afgelopen decennia is Mijas Golf uitgegroeid tot een van de meest populaire golfcomplexen in Europa, bekend om de uitstekende staat van hun golfbanen en de vriendelijke sfeer en uitstekende service aan de klanten.

Dagtocht in het Bioparc

Een bijzondere dierentuin in Fuengirola met levensechte verblijven en volières, een nagebouwde jungle en een speeltuin voor kinderen. In het Bioparc worden geen kooien of hekken gebruikt. Op safari door Afrika, Azië en Madagascar op minder dan een kwartier rijden.

Meer info Lomas del Higuerón

Lomas del HiguerónLuxueus nieuwbouwproject met zeezicht in Fuengirola – vanaf €265.000

Las Lomas del Higuerón is een zeer ambitieus woonproject, ontworpen om aan de verwachtingen van alle eigenaren te voldoen, waar aan elk detail is gedacht om u elke dag te laten genieten van uw woning.

Een geheel van goede ideeën en veel werk dat het tot de perfecte plek maakt, met integratie van de gemeenschappelijke ruimten en vegetatie. Bovendien gaan de buitenruimten naadloos in elkaar over tussen de woningen, terwijl uw privacy en intimiteit ook nog steeds gegarandeerd worden.

 • Airconditioning
 • Berg -en Zeezicht
 • Co-working zone
 • Conciërge
 • Dubbele beglazing
 • En-suite badkamers
 • Ensuite dressing
 • Floor to ceiling ramen
 • Gated community
 • Gedeelde zwembaden
 • Groene zones
 • Gym
 • Privé terrassen of tuinen
 • Spa

Meer vastgoed pagina’s van Investinspain

Leave a Reply

Compare Listings