geavanceerd zoeken
Your search results

Vastgoed te koop Estepona: Uw droomwoning op een toplocatie

Op zoek naar een appartement, penthouse, townhouse of villa aan de Costa del Sol? Wij bieden u een klare kijk op het steeds groeiende aanbod van vastgoed te koop in Estepona. INVESTINSPAIN, een Belgische BIV-makelaar met kantoren in Mechelen, Utrecht en Marbella, begeleidt u doorheen het hele proces. Aan de hand van onze jarenlange ervaring, zorgen we voor 100% ondersteuning zowel voor, tijdens als na de aankoop van uw droomwoning in Zuid-Spanje! Lees verder voor meer info.

  1. Wat te beleven in Estepona
  2. Vermijd valkuilen en koop vastgoed in Estepona via BIV makelaar
  3. Reken op onze begeleiding wanneer u woning koopt in Estepona
  4. Vastgoed Estepona: Geniet van het Spaanse leven door middel van onze services
  5. Enkele interessante projecten te koop in Estepona
te koop Estepona

1. Wat te beleven in Estepona?

Wie graag wil investeren in een luxe appartement of een moderne villa, zal in Estepona een mooi aanbod aan vastgoed vinden. Estepona is namelijk een bloeiende stad aan de Costa del Sol, waar heel wat te beleven valt. De regio beschikt over enkele van de beste golfterreinen van Europa, alsook over uitgestrekte zandstranden, jachthavens, en natuurgebieden. Het is een traditionele Spaanse stad die heel wat faciliteiten te bieden heeft. Deze elementen maken van de gezellige havenstad een toplocatie voor een tweede verblijf!

Estepona wordt ook wel “El jardin de la Costa del Sol” genoemd, dit komt omdat u doorheen de gezellige witte straatjes zeer veel groen aantreft. Daarnaast vindt u er ook tal van muurschilderingen van bloemen, met bloempotten bedekte gevels en ook een botanische tuin. Indien u graag geniet van een weelderige omgeving, raden we u zeker aan om Plaza de las Flores te bezoeken. Hier kan u op een van de terrasjes uitkijken over de prachtige bloemen op het plein.

Bovendien is Estepona ook een havenstad. Dit betekent dat u langs de haven ook heel wat leuke restaurants en winkels kan vinden. Wil u graag een visexcursie volgen of lekker wandelen langs de zondagsmarkt? Dat is hier allemaal mogelijk!

INVESTINSPAIN: Belgische BIV-makelaar in Estepona

Overweegt u zelf om een appartement, villa of townhouse te kopen in Estepona? Als gespecialiseerde vastgoedmakelaar in de regio helpt INVESTINSPAIN u graag uw dromen waar te maken. Kom eens langs voor een kennismakend gesprek. Hierbij luisteren we naar wat uw wensen zijn en zoeken we meteen aansluitende nieuwbouwprojecten!

2. Vermijd valkuilen en koop vastgoed in Estepona via BIV makelaar

Een luxe villa of appartement kopen in Estepona? Het aanbod aan vastgoed in Estepona en omstreken is enorm en blijft ook steeds groeien. Hierdoor is het niet eenvoudig om een duidelijk overzicht te krijgen van wat de markt te bieden heeft. Samenwerken met een betrouwbare partner zoals INVESTINSPAIN is daarom een goede keuze. Aan de hand van ons portfolio, stellen we u onze selectie kwalitatieve nieuwbouw voor. Bovendien zorgen we ervoor dat de aankoop van uw verblijf in Spanje op een vlotte en correcte manier verloopt.

INVESTINSPAIN is een erkend BIV makelaar. Dit betekent dat we onder het toezicht van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars staan en dat u hierdoor als klant van enkele voordelen geniet. Dit is trouwens een verplichting voor iedere Belgische zelfstandige die vastgoedactiviteiten stelt. Is een makelaar niet ingeschreven bij het BIV dan is dat illegaal en geniet u dus geen enkele vorm van bescherming. BIV makelaars dienen zich te houden aan de deontologische code en de Plichtenleer van de vastgoedmakelaar. Daarenboven dient hij over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te beschikken. Dit houdt in dat u een stuk veiliger bent met uw aankopen in het mooie Spanje.

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

 1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
 2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
 3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
 4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
 5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

 

Waarom vastgoed in Estepona zoeken via 1 makelaar?

U zou verwachten dat wanneer u met meerdere makelaars in contact staat, u meer villa’s en appartementen te koop in Estepona zal kunnen bezoeken. Dit is echter een misvatting, want in Spanje werkt men met een niet-exclusieve markt. Hierdoor heeft elke makelaar toegang tot alle projecten en de prijzen zijn overal dezelfde. Daarom raden we u aan om met slechts 1 makelaar in zee te gaan, zodat die de kans krijgt om u 100% te begeleiden en uw wensen na te gaan. Indien u toch meerdere makelaars contacteert, loopt u het risico dat ze minder objectief zullen zijn in concurrentie met elkaar. Terwijl objectieve info van groot belang is wanneer u investeert in Spaans vastgoed.

Ook wanneer u zou twijfelen om rechtstreeks bij de ontwikkelaar te kopen, raden we u aan om toch terug te vallen op een makelaar. Want ook ontwikkelaars zullen op een niet objectieve manier hun project voorstellen. Bovendien kan u via uw makelaar rekenen op extra begeleiding, en dit in uw eigen taal! Hierdoor kunnen miscommunicatie en onduidelijkheden vermeden worden.

3. Reken op onze begeleiding wanneer u woning koopt in Estepona

Zodra u uw zoektocht start naar luxueuze appartementen en villa’s te koop in Estepona, helpen we u graag verder. Het is niet altijd simpel om uw weg te vinden in het ruime aanbod aan immo aan de Costa del Sol. Daarom hebben we voor u reeds een selectie gemaakt van hoogwaardige nieuwbouw projecten, neem zeker een kijkje in ons portfolio.

Alvorens we met u naar Spanje reizen, nodigen we u graag uit voor een afspraak bij ons op kantoor te Mechelen of Utrecht. Hierbij kunnen we luisteren naar wat uw wensen zijn en meteen aansluitende projecten bespreken. Indien u met vragen zit, kan u deze ook meteen bij ons kwijt. Naast projectinfo bieden we bovendien ook heel wat financiële en praktische info.

Inspectiereis

Natuurlijk volstaat het niet om een project enkel via documentatie te leren kennen. Daarom bestaat stap 2 uit een inspectiereis waar we samen de door u gekozen projecten bezoeken. Tijdens deze trip krijgt u de kans om verdere vragen aan de ontwikkelaars te stellen en om alle details van het project waar te nemen. Zowel de kwaliteit van de constructie zal duidelijk worden, alsook de zeezichten of bergzichten waarover u zal beschikken. Bovendien is het ook belangrijk om aan te voelen of de regio u goed ligt. Wij zullen u in ieder geval ook voorzien van nuttige tips en leuke adresjes waar u kan vertoeven.

Wil u voorafgaand aan een afspraak al enkele projecten online bekijken? Neem dan zeker deel aan onze Nieuwbouw Survey! Op basis van uw gegevens sturen we u nadien enkele interessante projecten door!

powered by Typeform

4. Vastgoed Estepona: Geniet van het Spaanse leven door middel van onze services

Indien u overgaat tot een aankoop van vastgoed in Estepona, zorgen we ervoor dat u steun krijgt van een Nederlandstalig team van juristen en fiscalisten. Alle documentatie zal ook steeds vertaald worden, zodat er nooit onduidelijkheden zijn.

Na de aankoop van een woning, starten de administratieve en praktische zaken. INVESTINSPAIN kan dit voor u overnemen en u helpen met de praktische regelingen met betrekking tot uw nieuwbouw in Estepona. Wil u graag uw nieuwe villa of penthouse in Estepona inrichten? Daar kunnen wij voor zorgen! Via HOMEINSPAIN werken we een volledig plan uit op maat, met advies van onze interieurarchitect. We werken bovendien samen met enkele gerenommeerde fabrikanten om u een ruime en kwalitatieve keuze te geven. Eenmaal uw keuzes vastliggen, zorgen we dat alles op 1 transport naar Spanje wordt gebracht en geïnstalleerd, zodat u bij aankomst meteen in uw appartement of villa kan intrekken.

Zoekt u de beste beveiliging voor uw woning? Ons lokale netwerk wordt ingezet om alles van beveiliging tot nutsvoorziening te voorzien. Ook helpen we u om de tijdelijke verhuur van uw pand aan de Costa del Sol te regelen. Op die manier kan u genieten van uw waargemaakte droom, terwijl INVESTINSPAIN de praktische zaken voor u aanpakt. Twijfel niet langer over een investering aan de Costa del Sol.

Contact

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak vast te leggen in één van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella.


5. Enkele interessante projecten te koop in Estepona

The Heights & New Heights: 11 unieke villa’s te koop bij La Resina Golf in Estepona – Vanaf €995.000

The Heights is een exclusief nieuwbouw project dat bestaat uit 2 fases. Van de 11 villa’s worden er 8 ontworpen in een strakke moderne stijl, de overige 3 zullen meer het Andalusische karakter behouden. Iedere woning zal een ononderbroken uitzicht hebben op de Middellandse Zee en ze liggen bovendien binnen een beveiligde gated golf en country club bij La Resina Golf.

Binnenin de villa’s treft u een zorgvuldig uitgewerkt ontwerp aan. Hierbij vindt u de nieuwste domotica, ontspanningsruimtes zoals een fitnessruimte, home cinema en een volledige spa. Bovendien beschikt u ook over een eigen lift voor extra comfort.

Meer info over dit project vindt u hier.

Scenic Estepona: Luxueus nieuwbouw project vlakbij het centrum van Estepona – Vanaf €285.000

Scenic Estepona is een nieuwbouw project dat bestaat uit aangename appartementen vlakbij het centrum van Estepona. Door dat het in een heuvelachtig gebied ligt, geniet het bovendien van adembenemende zichten op de Middellandse Zee en Gibraltar. Binnen het project is er een ruime keuze aan woningen gaande van 1 tot 5 slaapkamers en er zijn bovendien binnen oppervlaktes van 98 m2 tot 180 m2 en grote terrassen van 18 m2 tot 69 m2.

Bij de gelijkvloers appartementen zijn er privé tuinen voorzien en op de terrassen van de penthouses kunnen optioneel ook jacuzzi’s geplaatst worden. Alle woningen zijn ontworpen met een open plan design en laten op die manier veel licht binnenvallen. Er zijn ook een aantal gedeelde zones die beschikken over: een infinity pool, een fitnessruimte, een multifunctionele ruimte, en een goed uitkijkpunt over de groene tropische tuinen. Deze tuinen zorgen er bovendien voor dat het een gebied is dat volledig geïntegreerd is met de omgeving.

Meer info vindt u hier.

Verkocht
Verkocht

EMARE – Uitverkocht

Voor € 3.850.000
Emare: Frontline beach villa-appartement naast Laguna Village voor €3.850.000 – Inst ...
3 3 409 m2details

Ikkil Bay

Vanaf € 2.300.000
Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €2.30 ...

VANIAN GARDENS

Vanaf € 286.000
Vanian Gardens: Moderne appartementen en penthouses tussen Marbella en Estepona Vanian Gar ...

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

 • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
 • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
 • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
 • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
 • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
 • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Compare Listings