geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

we hebben gevonden 0 uitslagen
Uw zoekresultaten

Luxe woning kopen in Spanje met zeezicht – Costa del Sol

Een nieuwbouw woning in Spanje kopen met zeezicht? Een droom die aan de Spaanse Costa del Sol zeker realiseerbaar is! Moderne appartementen of villa’s met zeezicht zijn te vinden in heel wat regio’s. Bovendien is de regio MarbellaEstepona één van de sterkst stijgende huur-regio’s in Spanje! Of kijkt u eerder uit naar een penthouse of townhouse aan de Costa del Sol? Wij kunnen u perfect wegwijs maken. Bekijk alvast ons portfolio met prachtige nieuwbouwprojecten en maak een afspraak bij ons op kantoor!

Een huis kopen in Zuid Spanje aan zee

    1. Vlaamse vastgoedmakelaar helpt u tweede verblijf realiseren
    2. Huis kopen in Spanje met zeezicht
    3. Prijzen zeezicht Costa del Sol
    4. Extra services wanneer u woning wil kopen in Spanje

1. INVESTINSPAIN helpt u een vakantiehuis te kopen in Spanje aan zee

Op zoek naar een appartement of huis te koop in Spanje met zeezicht of in een mooie natuurlijke omgeving? INVESTINSPAIN is dé Belgische makelaar in de zonovergoten regio Costa del Sol. Wij helpen u uw dromen te realiseren. U kan op onze ervaring rekenen voor professioneel advies op maat bij iedere stap van het aankoopproces, evenals erna. We weten raad bij alle moeilijkheden die u bij investeringen in het buitenland kunt tegenkomen. Bovendien hebben we immers een voorliefde voor deze aantrekkelijke Spaanse regio en daardoor ook de nodige uitgebreide ervaring.

INVESTINSPAIN is een erkend BIV makelaar. Dit wil zeggen dat we onder het toezicht staan van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars en u hierdoor van bescherming geniet wanneer u een woning koopt in Spanje. Wie in België vastgoedactiviteiten stelt zonder door het BIV erkend te zijn, voert illegale praktijken uit. In Spanje echter, geldt die verplichte erkenning niet en kan eender wie zich uitgeven als makelaar, met alle gevolgen van dien.

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

  1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
  2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
  3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
  4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
  5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.
Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &# ...
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

Marbella Design Hills – Dolce & G...

Marbella Design Hills – Dolce & Gabbana (pre-launch): Exclusief project centraal ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Earth

Vanaf € 1.650.000
Earth: Luxe appartementen met tuin en (semi-) penthouses aan de Golden Mile in Marbella &# ...
Niels Bruggeman
Te koop

Palo Alto – Instapklare penthouse met ...

Voor € 1.490.000
Palo Alto: Instapklare 3 slaapkamer penthouse met luxe dakterras voor €1.490.000 Deze inst ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De ...
Niels Bruggeman

Zeezicht te koop in Zuid-Spanje

2. Nieuwbouw in Zuid-Spanje te koop met zeezicht

Indien u een woning wil kopen met zeezicht in Spanje, begeleiden we u graag. Het aanbod aan vastgoed in Costa del Sol is enorm, met als gevolg dat het zeer moeilijk is om gericht naar woningen te koop in Spanje te kunnen zoeken. Om deze reden hebben wij voor u reeds een selectie gemaakt van de meest hoogstaande nieuwbouw projecten.

Kom met ons kennis maken op kantoor zodat we uw wensen en budget in kaart kunnen brengen. Wil u graag een luxe villa of een modern appartement kopen in Spanje? Of liever een villa met zeezicht, of een frontline golf appartement? Wij bieden u een klare kijk op de mogelijkheden. Tijdens een eerste afspraak op kantoor, kunnen we meteen aansluitende projecten toelichten, alsook praktische vragen beantwoorden.

Inspectiereizen naar Costa del Sol

Zodra we enkele interessante projecten voor u hebben gevonden, kunnen we deze samen bezoeken op inspectiereis. Op deze manier krijgt u de kans om alle facetten van de door u gekozen projecten goed te leren kennen en kan u hierbij meteen rechtstreeks vragen stellen aan de ontwikkelaar. Bovendien kan u hierdoor ook aanvoelen of de regio u goed ligt. Want naast het nieuwbouw project zelf, is het natuurlijk ook belangrijk dat de regio u 100% aanspreekt. Twijfelt u tussen een villa in Marbella of een penthouse in Estepona? Wij zorgen ervoor dat u een weloverwogen keuze kan maken.

Nieuwbouw in Spanje te koop aan zee?

Toen de lokale woningmarkt zich in 2012 begon te herstellen, was er al enkele jaren sprake van een gebrek aan nieuwbouw. De situatie werd nog benadrukt door een aanzienlijke smaakverschuiving ten gunste van moderne woningen vol met de nieuwste technologie. Ontwikkelaars reageerden hierop, maar de vraag was zo groot dat er tot voor kort een tekort aan aanbod bleef bestaan.

De afgelopen jaren is er dan ook een vrijwel volledige focus geweest op de hedendaagse, witte moderne architectuur en de luxe die de technologie van de 21e eeuw mogelijk maakt. Open interieurs werden daar een centraal onderdeel van, samen met grote ramen van vloer tot plafond en steeds aantrekkelijker wordende terrassen met mooie zwembaden.

Dit geldt voor appartementen en penthouses, waarvan de terrassen BBQ-ruimtes, bars en zelfs bubbelbaden of zwembaden bieden, terwijl villa’s nu de mogelijkheid bieden tot privé spa’s, buitenkeukens, bars en lounge hoeken met open haarden, om nog maar te zwijgen van de entertainment rooms en de nieuwste domoticasystemen.

3. Wat kost een huis met zeezicht in Costa del Sol?

Het zal niemand verrassen. De prijs van een woning te koop in Spanje met zeezicht is vaak terug te vinden in het hoogste segment van een regio. Aan de Costa del Sol is dit niet anders. Tóch zijn er wezenlijke verschillen in de prijzen van huizen en appartementen aan zee. Neem bijvoorbeeld een penthouse met zeezicht op de eerste linie in Marbella. Tegenover een appartement met zeezicht in Casares. Het verschil tussen beide woningen kan gemakkelijk 2 miljoen euro zijn. Daarom is het dus belangrijk om te weten wáár u vastgoed met zeezicht wilt kopen. Dit om te voorkomen dat u tijd verspilt aan het zoeken naar woningen die simpelweg niet in uw budget passen. De belangrijkste vragen voor het bepalen van de prijs van een appartement of villa in Zuid-Spanje aan zee zijn als volgt:

  1. Ligt de woning op de eerste linie?
  2. Is er vrij uitzicht op zee
  3. In welk gebied ligt de woning
  4. Hoe is de kust in het gebied (Zijn er voorzieningen?)

Villa kopen in Spanje met zeezicht

Oceanic: Nieuwbouw project van 25 villa’s in La Duquesa – Vanaf €1.038.520

Een van onze nieuwbouwprojecten met zicht op zee aan de Costa del Sol is Oceanic. Dit project bestaat uit 25 spectaculaire villa’s die gelegen zijn op een ideale locatie. Doordat de woningen tussen La Duquesa en Sotogrande gesitueerd zijn, kan u genieten van 2 verschillende levensstijlen. Enerzijds wordt La Duquesa gekenmerkt door een rustige gezinslevensstijl, met alle diensten binnen handbereik en waar rust verzekerd is. Sotogrande daarentegen heeft een selecte sociale elite levensstijl.

Bij Oceanic heeft u de mogelijkheid om het type villa te kiezen dat het meest bij u aansluit. Naargelang welke uitbreiding u wil , kan u kiezen tussen de Silver, Golden of Unique optie. Enkele gemeenschappelijke kenmerken binnen de verschillende types zijn de open ruimtes met maximale lichtinval, 4 slaapkamers, een ruime tuin en privé zwembad.

Meer info over dit project vindt u hier.

Villa Rio Real 98: Eigentijdse villa te koop in Rio Real – Voor €2.900.000

Villa Rio Real 98 is een van de meest ultieme woningen met zeezicht die u kan kopen in Spanje. Deze woning ligt op een toplocatie naast de bekende golfbaan en op slechts een klein eindje rijden van het strand en enkele van Marbella’s meest exclusieve strandclubs. Deze woning heeft een elegant design met een zeer open indeling. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken voorzien, 5 slaapkamers en een garage voor 2 wagens.

Geniet van prachtige zeezichten vanuit uw tuin met privé zwembad in een van de meest gevraagde woonwijken van Marbella.

Meer projectinfo vindt u hier.

Appartement kopen in Spanje met zeezicht

The Edge: Frontline beach project van appartementen en penthouses met fantastische zeezichten – vanaf €875.000

The Edge Estepona is een adembenemend nieuwbouw project dat gespreid is over een oppervlakte van 10.000m2. Zo zijn er grote aangelegde tuinen voorzien, gedeelde zwembaden en een spa- en fitnessruimte. De appartementen hebben 2 tot 4 slaapkamers met een privé tuin voor de gelijkvloers appartementen. Daarnaast beschikken de penthouses over privé zwembaden op het terras. Zowel de locatie in Estepona als de architectuur van dit project is uiterst uniek te noemen!

Meer info over dit project vindt u hier.

Monterrey Residencial: 9 exclusieve appartementen in Mijas Costa – vanaf €399.000

Ook Mijas Costa heeft leuke woningen te bieden met zeezicht. Zo is er de net gelanceerde Monterrey Residencial dat bestaat uit 9 ruime appartementen van telkens 2 of 3 slaapkamers. Iedere unit is voorzien van 2 badkamers, een garage en een berging en is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste bouwnormen, afwerkingen en kenmerken. De slaapkamers zijn uitgerust met een dressing of inbouwkast en hebben een eigen badkamer met vloerverwarming.

Geniet van een aangename dag op het strand, oefen uw swing op een van de nabijgelegen golfbanen, proef de mediterrane keuken met familie of vrienden in een van de vele eetgelegenheden, breng een ontspannen dag door met winkelen in het Miramar winkelcentrum of beleef plezier aan een concert tijdens het exclusieve Marenostrum muziekfestival dat gehouden wordt in het kasteel van Sohail. De verscheidenheid en het aantal opties zijn eindeloos!

Meer info over dit project vindt u hier.

Wij zoeken nieuwbouwprojecten voor ú!

Wil u alvast een overzicht van welke projecten interessant zouden zijn voor u? Neem dan zeker deel aan de INVESTINSPAIN enquête! Op basis van uw gegevens sturen we nadien een selectie van aansluitende projecten door!

powered by Typeform

Voordelen van een luxe woning in Spanje met zeezicht

  1. Adembenemend uitzicht: Een van de grootste voordelen van het kopen van een luxe woning in Spanje met zeezicht is het adembenemende uitzicht. Het is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van de prachtige mediterrane zonsondergangen.
  2. Verhuurpotentieel: Als u op zoek bent naar een investering, is het kopen van een luxe woning in Spanje met zeezicht een slimme keuze. Er is veel vraag naar huurwoningen in Spanje, vooral in de zomermaanden, dus u kunt uw eigendom verhuren en geld verdienen wanneer u het niet gebruikt.
  3. Mediterrane levensstijl: Spanje staat bekend om zijn Mediterrane levensstijl. Het is een land van siësta’s, uitstekende wijnen en gastronomie en een ontspannen sfeer. Door het kopen van een luxe woning in Spanje met zeezicht kunt u genieten van al deze voordelen en meer.

Luxe woning kopen in Spanje met zeezicht: Waar u op moet letten?

  1. Locatie: De locatie van uw woning is van groot belang bij het kopen van een luxe woning in Spanje met zeezicht. U wilt een woning die dicht bij voorzieningen en bezienswaardigheden ligt, maar ook voldoende privacy biedt.
  2. Budget: Het is belangrijk om uw budget vooraf vast te stellen en ervoor te zorgen dat u binnen uw financiële mogelijkheden blijft. Houd rekening met extra kosten zoals belastingen en onderhoudskosten.
  3. Betrouwbaarheid: Bij het kopen van een luxe woning in Spanje met zeezicht is het belangrijk om te werken met een betrouwbare makelaar die u kan adviseren en begeleiden gedurende het hele proces.

4. Extra services wanneer u woning wil kopen in Spanje

We bieden naast persoonlijke service ook een exclusief dienstenpakket aan. Deze service omvat niet alleen hulp bij de formaliteiten (inclusief vertalingen van Spaans vakjargon naar het Nederlands), maar we helpen u ook bij alle praktische zaken: van het bemeubelen tot het onderhoud van uw appartement of villa. Wie dit wenst, kan ook bij ons terecht voor de verhuur van zijn luxe woning na aankoop. In deze populaire regio kan u namelijk een degelijke huuropbrengst verwachten, mits u het correct aanpakt. Via deze zeer uitgebreide service zullen we uw droom verwezenlijken en blijven vergemakkelijken, ook na aankoop.

Kortom, wie een zorgeloze investering in een woning te koop in Spanje met zeezicht zoekt, zit bij ons aan het juiste adres. Wenst u graag meer informatie? Contacteer ons dan gerust!


Wat klanten zeggen over INVESTINSPAIN

[testimonial_view id=”2″]

Vergelijk aanbiedingen