Appartement te koop Spanje met zeezicht

Appartement te koop Spanje met zeezicht – U zoekt allang een fabuleus appartement in het fraaie zuiden van Spanje als tweede woning of opportune investering? De regio Marbella – Estepona is één van de sterkst stijgende huur-regio’s in Spanje. Wilt u een appartement, villa, penthouse of townhouse aankopen in of rond deze prachtige streek? Wij kunnen u vrijblijvend informeren. Bovendien behoeden we u voor mogelijke valkuilen en stroomlijnen we het hele aankoopproces. Kom daarom eens langs voor een kennismakingsgesprek in een van onze kantoren in Mechelen, Utrecht of Marbella. Bekijk alvast onze portfolio met prachtige nieuwbouwprojecten in de region Etepona – Marbella.

Vlaamse vastgoedmakelaar helpt u tweede verblijf realiseren

appartement Spanje, appartement te koop SpanjeOp zoek naar een appartement te koop in Spanje met zeezicht of in een mooie natuurlijke omgeving? Koestert u allang de wens naar een luxe vakantiewoning in het zuiden van Spanje? INVESTINSPAIN is dé Belgische makelaar in de zonovergoten regio Costa del Sol. Wij helpen u uw dromen te realiseren. U kan op onze ervaring rekenen voor professioneel advies op maat bij iedere stap van het aankoopproces, evenals erna. We weten raad bij alle moeilijkheden die u bij investering in het buitenland kunt tegenkomen. Bovendien hebben we immers een voorliefde voor deze aantrekkelijke Spaanse regio en daardoor ook de nodige uitgebreide ervaring.

Appartement te koop Spanje: De services van INVESTINSPAIN

bij We bieden persoonlijke service en bovendien een exclusief servicepakket aan. Deze service omvat niet alleen hulp bij de formaliteiten (inclusief vertalingen van Spaans vakjargon naar het Nederlands), maar we helpen u ook bij alle praktische zaken: van het bemeubelen tot het onderhoud van uw appartement. Wie dit wenst, kan zelfs bij ons terecht voor de verhuur van zijn luxeappartement na aankoop. In deze populaire regio kan u namelijk een degelijke huuropbrengst verwachten, mits u het correct aanpakt. Via deze zeer uitgebreide service zullen we uw droom verwezenlijken en blijven vergemakkelijken, ook na aankoop.

Kortom, wie een zorgeloze investering in het beste vastgoed van de Costa del Sol zoekt, zit bij ons aan het juiste adres. We brengen tijdens een eerste oriëntatiegesprek in kaart welke elementen voor u belangrijk zijn en wat uw budget is. Vervolgens selecteren we samen een aantal projecten die interessant zijn voor u. De volgende stap is het inplannen van een inspectietrip om de de geselecteerde projecten en de regio te gaan bezoeken. Ook hierbij kan u rekenen op advies en begeleiding van INVESTINSPAIN. Wenst u graag meer informatie? Contacteer ons gerust voor aanvullende informatie.

Appartement te koop Spanje: Ons aanbod

appartement te koop SpanjeWe kunnen u een zeer uitgebreide selectie van de beste bestaande nieuwbouwprojecten in de Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benalmádena, Casares… ) aanbieden. Van een resort appartement pal aan het strand, tot moderne appartementen in natuurlijke omgeving of appartementen in villa-stijl, met of zonder spectaculaire zeezichten. Met al uw wensen weten we raad. Bovendien zorgt onze steeds uitbreidende portfolio ervoor dat we u de meest spectaculaire nieuwbouwprojecten op toplocaties kunnen aanbieden. Deze streek staat tenslotte bekend om zijn glamour. U verdient het om daar een graantje van mee te pikken, terwijl u in volle luxe van uw vakantiewoning geniet.

INVESTINSPAIN is uw lokale vastgoedspecialist met uitgebreide ervaring in deze prachtige regio. U kan vrijblijvend op afspraak komen in ons kantoor te Mechelen voor meer informatie. Is uw oog gevallen op een appartement te koop Spanje? En wilt u het eens van dichtbij inspecteren? Dan nodigen we u uit om met ons Marbella te bezoeken voor een begeleide inspectiereis. Dit houdt in dat ter plaatse de projecten van uw voorkeur uitgebreid kan bezoeken en meteen ook de directe omgeving verkennen. Dat geeft u een glashelder beeld van de situatie en klaart het gehele proces op. Neem vrijblijvend contact met ons op en binnenkort helpen we u al uw dromen te verwezenlijken.

INVESTINSPAIN zal aanwezig zijn op de Masters of LXRY beurs in Amsterdam, de grootste lifestyle beurs van Europa. Kom langs op onze stand en laat je informeren van 6 t.e.m. 10 december in de RAI Amsterdam.

Ontdek ons aanbod volgens type

Project in de kijker

Be Lagom: 13 luxueuze villa’s met panoramische zeezichten omgeven door mediterrane tuinen vanaf €1.100.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis

Cataleya Fase 3: Penthouse met zeezichten, nabij San Pedro, net naast Atalaya golf, aan €860.000

Types: Penthouse

Locatie: Benahavis, San Pedro de Alcantara

Oceana Views: 78 appartementen en penthouses met prachtige zeezichten in Cancelada vanaf €240.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis, Cancelada, Estepona