Appartement te koop Spanje met zeezicht

Appartement te koop Spanje met zeezicht – U zoekt allang een fabuleus appartement in het fraaie zuiden van Spanje als tweede woning of opportune investering? De regio Marbella – Estepona is één van de sterkst stijgende huur-regio’s is in Spanje. Wilt u een appartement, villa, penthouse of townhouse aankopen in of rond deze prachtige streek? Wij kunnen u vrijblijvend informeren. Bovendien behoeden we u voor mogelijke valkuilen en stroomlijnen we het hele proces. Kom daarom eens langs voor een kennismakingsgesprek in ons kantoor te Mechelen. 

Vlaamse vastgoedmakelaar helpt u tweede verblijf realiseren

appartement Spanje, appartement te koop SpanjeKoestert u allang de wens naar een luxe vakantiewoning in het zuiden van Spanje? INVESTINSPAIN is dé Belgische makelaar in de zonovergoten Costa del Sol regio. Wij helpen u uw dromen te realiseren. U kan op onze ervaring rekenen voor professioneel advies op maat bij iedere stap van het aankoopproces, evenals erna. We weten raad bij alle moeilijkheden die u bij investering in het buitenland kunt tegenkomen. We hebben immers een voorliefde voor deze aantrekkelijke Spaanse regio en daardoor ook de nodige uitgebreide ervaring. We bieden persoonlijke service en bovendien een exclusief servicepakket aan. Deze service omvat niet alleen hulp bij de formaliteiten (inclusief vertalingen van Spaans vakjargon naar het Nederlands), maar we helpen u ook bij alle praktische zaken: het bemeubelen tot het onderhoud van uw appartement. Wie dit wenst, kan zelfs bij ons terecht voor de verhuur van zijn luxeappartement na aankoop. In deze populaire regio kan u namelijk een degelijke huuropbrengst verwachten, mits u het correct aanpakt. Via deze zeer uitgebreide service zullen we uw droom verwezenlijken en blijven vergemakkelijken, ook na aankoop.

Appartement te koop Spanje: ons aanbod

We kunnen u een zeer uitgebreide selectie van de beste bestaande nieuwbouwprojecten in de Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benalmádena, Casares… ) aanbieden. Van een resort appartement pal aan het strand, tot moderne appartementen in natuurlijke omgeving of appartementen in villa-stijl, met of zonder spectaculaire zeezichten. Met al uw wensen weten we raad. Bovendien zorgt onze steeds uitbreidende portfolio ervoor dat we u de meest spectaculaire nieuwbouwprojecten op toplocaties kunnen aanbieden.

INVESTINSPAIN is uw lokale vastgoedspecialist met uitgebreide ervaring in deze prachtige regio. U kan vrijblijvend op afspraak komen in ons kantoor te Mechelen voor meer informatie. Is uw oog gevallen op een appartement te koop Spanje? En wilt u het eens van dichtbij inspecteren? Dan nodigen we u uit om met ons Marbella te bezoeken voor een begeleide inspectiereis. Neem vrijblijvend contact met ons op en binnenkort helpen we u al uw dromen te verwezenlijken.

Project in de kijker

TOP Contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengirola vanaf €289.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Fuengirola

Villa met adembenemende architectuur gelegen in het midden van één van de beste golfterreinen van Marbella aan €1.390.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis, San Pedro de Alcantara

Frontline beach villa-appartementen naast Laguna Village, startend aan €2.500.000

Types: Appartement, Penthouse, Villa

Locatie: Estepona, Marbella, San Pedro de Alcantara