Prachtige huizen te koop in Marbella

Huizen te koop Marbella: Prachtige opportuniteiten – Gezien de aanhoudende vraag naar uitzonderlijke nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol is het aanbod huizen te koop in Marbella steeds hoog. Marbella is een grote, populaire badplaats die al het beste omarmt dat de Costa del Sol u kan bieden. Daarom kiezen veel Belgen ervoor om in deze regio een tweede verblijf aan te schaffen. Een permanente, luxe uitvalsbasis om van deze streek te genieten. De zoektocht en praktische zaken die u dient te regelen om dit te realiseren kunnen overweldigend lijken. Met een ervaren partner gespecialiseerd in vastgoed te Marbella als INVESTINSPAIN aan uw zijde, wordt het hele proces voor u gestroomlijnd.

De aantrekkingskracht van Marbella

huizen te koop Costa del Sol, huizen te koop MarbellaMarbella is een levendige stad met een bewaard historisch centrum. Het is bij liefhebbers van jachten bekend om zijn beroemde jachthaven Puerto Banus. Benieuwd welke cultuur en vrijetijdsbeleving Marbella allemaal te bieden heeft? U vindt er kunstgalerijen, schitterende golfbanen, gastronomische restaurants, de mooiste boulevards, een uitgebreid uitgaansleven en luxe jachthavens. Kortom, er is genoeg te doen om uw zonovergoten dagen aan de Costa te vullen met aangename uitstappen.

Huizen te koop Marbella: Ruim aanbod aan luxeprojecten

Op zoek naar een villa in Marbella? Ontdek wat Marbella immo te bieden heeft … Een luxeappartement met eerstelijns zeezicht, een penthouse met uitzicht op een natuurgebied, een charmante townhouse, of de klasse van een prachtige villa. Het behoort allemaal tot het aanbod nieuwbouwprojecten in Marbella waarover INVESTINSPAIN u graag informeert. We bouwen op ons lokale netwerk van getalenteerde en vooruitstrevende architecten en projectontwikkelaars. Zo kunnen we u enkel de mooiste en voor investering meest aantrekkelijke panden te koop in Marbella voorstellen. U verkiest kwaliteit voor uw tweede verblijf. Deze mindset begrijpen we bij INVESTINSPAIN. Daarom helpen wij u de beste huizen te koop in Marbella uit te kiezen aan schappelijke prijzen.

Ontdek de investeringsmogelijkheden

Heeft u interesse in enkele van onze prachtprojecten? Aarzel niet en laat het ons weten! Kom eens vrijblijvend langs op ons kantoor te Mechelen met al uw vragen. We bespreken uw budget en verwachtingen. Op basis hiervan selecteren we de voor u meest interesseante (aankomende) projecten. Potentiële match gevonden? Dan nodigen we u uit op een meerdaagse inspectietrip naar Marbella. U gaat onder begeleiding verschillende projecten bezichtigen waarin u geïnteresseerd bent. U bewondert meteen ook de directe omgeving en krijgt antwoord op al uw vragen.

After-sales service van INVESTINSPAIN

Het is na tekening van de overeenkomst (waarvoor we tevens vertalingen voorzien) dat de after-sales service van INVESTINSPAIN tot zijn recht komt. We stroomlijnen het after-sales proces voor u evenzeer als we dat voor aankoop deden. We kunnen uw nieuwe huis in Marbella voorzien van beveiliging en onderhoud. Ook kunnen we u bijstaan bij het bemeubelen van uw nieuwe woning. Om u de mogelijkheid te bieden uw pand van A tot Z in te richten, werken we samen met een aantal fabrikanten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Indera en Jati & Kebon.

Voor het zover is, kan u op onze hulp rekenen voor de aansluiting van nutsvoorzieningen en totaalinrichting. Uw investering verloopt zodanig zorgeloos van bezichtiging tot betrekking. Wilt u een deel van het jaar uw tweede verblijf in Marbella verhuren? Ook daarbij kan INVESTINSPAIN u van dienst zijn. Kom gerust eens met ons kennismaken.

INVESTINSPAIN zal aanwezig zijn op de Masters of LXRY beurs in Amsterdam, de grootste lifestyle beurs van Europa. Kom langs op onze stand en laat je informeren van 6 t.e.m. 10 december in de RAI Amsterdam.

Ontdek ons aanbod volgens type

Project in de kijker

Be Lagom: 13 luxueuze villa’s met panoramische zeezichten omgeven door mediterrane tuinen vanaf €1.100.000

Types: Villa

Locatie: Benahavis

Cataleya Fase 3: Penthouse met zeezichten, nabij San Pedro, net naast Atalaya golf, aan €860.000

Types: Penthouse

Locatie: Benahavis, San Pedro de Alcantara

Oceana Views: 78 appartementen en penthouses met prachtige zeezichten in Cancelada vanaf €240.000

Types: Appartement, Penthouse

Locatie: Benahavis, Cancelada, Estepona