geavanceerd zoeken
Your search results

Beach properties Costa del Sol

Nieuwbouw woningen aan het strand met adembenemende zeezichten

De beste nieuwbouw appartementen, penthouses, en villa’s te koop aan het strand in Marbella, Estepona, Sotogrande en andere hotspots aan de Costa del Sol.

Een woning met zicht op zee, het is een droom voor velen. Dit idealistische plaatje is wat INVESTINSPAIN voor u mogelijk kan maken. De Costa del Sol heeft namelijk een zeer uitgebreide en stabiele vastgoedmarkt met zeer veel luxueuze frontline beach properties. Levenskwaliteit staat bij velen voorop en hier houden de projectontwikkelaars dan ook extra rekening mee. Binnen nieuwbouw projecten worden faciliteiten zoals spa, fitness, sportvelden, etc. voorzien, maar ook conciërgediensten en andere on site services die uw verblijf zo zorgeloos mogelijk maken. Het totaalplaatje is van groot belang, waarbij u als bewoner wordt omringd door luxe en sereniteit. En bij dit totaalplaatje hoort natuurlijk ook de zee die op wandelafstand ligt en die u vanop uw terras kan waarnemen.

Aan de Costa del Sol zijn talloze projecten in aanbouw met directe toegang tot het strand, een ware luxe die niet overal te vinden is. Frontline beach locaties zijn voor internationale investeerders dan ook heel erg in trek. Echter, zijn de gewilde zeezichten niet enkel te verkrijgen aan de kust zelf. Het heuvelachtige gebied dat daar net ligt, vormt een enorme meerwaarde voor vastgoed omdat de zeezichten er vaak nóg uitgebreider zijn. Benahavís bijvoorbeeld kent de laatste jaren een enorme groei aan expats die er komen genieten van zeezichten die lopen van Marbella tot Estepona of verder. Hierdoor kent het bergdorpje een enorme uitbreiding van golf- en luxe accomodaties, maar blijft het haar authentieke charmes wel behouden. En ook andere achterliggende gemeentes genieten van dezelfde voordelen. Wie dus wil genieten van de beste zeezichten, kan zich dus zowel richten op de kust als op het prachtige heuvellandschap van de Costa del Sol. Check hier welke projecten we in portfolio hebben!

Uitgelichte beach properties in Costa del Sol

Verkocht
Verkocht

EMARE – Uitverkocht

Voor € 3.850.000
Emare: Frontline beach villa-appartement naast Laguna Village voor €3.850.000 – Inst ...
3 3 409 m2details

Ikkil Bay

Vanaf € 2.300.000
Ikkil Bay: Frontline beach villa appartementen vlakbij jachthaven van Estepona vanaf €2.30 ...

Luxe strand villa’s te koop in Costa del Sol

Bekijk hier een exclusief aanbod van +1miljoen nieuwbouw villa’s te koop in Zuid-Spanje.

27
Verkocht
Verkocht

Ocean Eye – Uitverkocht

Vanaf € 1.270.000
Ocean Eye: 3 adembenemende villa’s met zeezicht in La Duquesa, Manilva – vanaf ...
Verkocht
Verkocht

Marein Banús – Uitverkocht

Vanaf € 2.485.000
Marein Banús: Exclusief villaproject op 50 meter van het strand en vlakbij Puerto Banús &# ...
Verkocht
Verkocht

Marae Residences – Uitverkocht

Vanaf € 1.150.000
Marae Residences: Villaproject met sublieme zeezichten in Benalmádena – vanaf €1.150 ...
Marae INVESTINSPAIN05

Exclusieve frontline beach appartementen te koop in Costa del Sol

Bekijk hier een exclusief aanbod van luxe appartementen te koop in Zuid-Spanje. Deze nieuwbouw projecten liggen direct aan het strand en hebben de meest geweldige zeezichten.

VELAYA

Uitverkocht
Velaya: Frontline beach project van appartementen en bungalows gelegen tussen Marbella en ...
2 150 m2details
Verkocht
Verkocht

EMARE – Uitverkocht

Voor € 3.850.000
Emare: Frontline beach villa-appartement naast Laguna Village voor €3.850.000 – Inst ...
3 3 409 m2details
Verkocht
Verkocht

Lar Bay – Uitverkocht

Vanaf € 318.000
Lar Bay: Instapklare nieuwbouw appartementen vlakbij zee in Benalmádena – vanaf €318 ...

Costa del Sol feiten

 • Spanje heeft een van de gezondste levensstijlen en hoogste levensverwachtingen ter wereld
 • Andalusië is het levendigste deel van Spanje en de bakermat van veel van zijn culturele iconen
 • Het klimaat, het landschap, de voorzieningen en de levenskwaliteit van de Costa del Sol maken het tot de ultieme lifestyle bestemming in Europa
 • De lage dichtheid, ruimte, open landschappen en indrukwekkende uitzichten zorgen ervoor dat u nooit ver van de natuur bent.
 • Dit wordt nog versterkt door het feit dat het gebied zo’n rijke diversiteit aan locaties, levensstijlen en eigendommen biedt
 • De kustgebieden die bekend staan als de “Costas” bieden een levensstijl die buitenlandse kopers aanspreekt
 • Een brede waaier van woningtypes en prijsklassen bestaan hier
 • Marbella is de meest gevestigde high-end residentiële zone aan de Costa del Sol, met vijf-sterren diensten en aantrekkingskracht, maar andere gebieden bieden alternatieven die steeds meer in de mode zijn
 • Dit is vooral het geval in Marbella Oost, Benahavis en Estepona, waar veel van de nieuwe en moderne eigendommen kunnen gevonden worden
 • Finca Cortesin en Sotogrande, aan de westkant van de Costa del Sol, zijn zeer selectieve residentiële resorts omgeven door natuur
 • De markt- en prijsgroei van de laatste jaren was vooral gericht op nieuwgebouwde appartementen en villa’s

Costa del Sol – Een unieke levensstijl

Binnen Andalusië is de kuststreek die bekend staat als de Costa del Sol de onmiskenbare levensstijl-bestemming voor mensen uit heel Europa en daarbuiten. Het gebied, dat zich uitstrekt van Sotogrande in het westen tot Malaga in het oosten, biedt spectaculair subtropisch groen en zeegezichten binnen het zonnigste klimaat van Europa.

Dit zorgt voor een unieke manier van leven die ideaal is voor buitenactiviteiten zoals golf, zeilen, paardrijden, tennis, yoga en wandelen. Een levendige kosmopolitische sociale scène heeft zich hier ontwikkeld sinds de internationale elite deze regio voor het eerst ‘ontdekte’ in de jaren 1950, en vandaag is Marbella een upmarket residentiële lifestyle bestemming in het hart van de Costa del Sol.

De meer dan 70 golfbanen waarvan het groen zich over het gebied uitspreidt, belichamen zijn vermogen om u het leven ten volle te laten beleven, maar toch heeft elk deel van de Costa del Sol zijn eigen kenmerken en levensstijl geschiktheid. Het meest aantrekkelijk is de regio van Marbella Oost via Benahavis en Estepona naar Sotogrande.

Nieuwbouw woningen kopen in Costa del Sol

Nieuwbouw beach properties aan de Costa del Sol worden meestal gekocht d.m.v. een makelaar, of direct van de ontwikkelaar. Het is onmogelijk om van een particuliere eigenaar nieuwbouw te kopen, zodat er normaal gesproken minder ruimte is voor prijsonderhandelingen.

De prijs van een nieuwbouw villa of appartement is precies dezelfde als u dit via een makelaar koopt, of direct bij de ontwikkelaar. Daarom kiezen veel buitenlandse kopers in Zuid-Spanje om een makelaar in te schakelen.

Het proces is ook anders, want bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en het maken van een aanbetaling zal uw advocaat controleren of alles is zoals de ontwikkelaar beweert. Zodra dit is bevestigd, wordt de betaling door de koper gedaan in regelmatige termijnen, zoals vastgelegd in het koopcontract, totdat de laatste betaling is voltooid en het onroerend goed op uw naam is geregistreerd, compleet met eerste bewonersvergunning.

Het nieuwbouw koopproces wordt geregeld door wetten, die voorschrijven dat al het geld dat tijdens de bouwperiode wordt betaald, moet worden gegarandeerd door een bank of verzekeringsmaatschappij.

Bovendien verplicht deze wet de projectontwikkelaar om een verzekering voor 10 jaar af te sluiten met betrekking tot eventuele basisgebreken aan het gebouw, met de kopers als begunstigden. Om er zeker van te zijn dat het onroerend goed wordt geleverd volgens de overeengekomen specificaties, is het altijd verstandig om een uitgebreide oplevering te doen alvorens de levering te aanvaarden. Voor de rest gelden dezelfde regels, zodat de door de ontwikkelaar aan de koper afgegeven overdrachtsakte voor een notaris wordt ondertekend en de woning op naam van de nieuwe eigenaar wordt geregistreerd, compleet met eerste bewonersvergunning.

Geavanceerd zoeken

Geavanceerd zoeken

Meer over de Costa del Sol

Niet gevonden wat u zocht?

Neem dan contact op met Investinspain. Onze vastgoed-experts helpen u graag verder met uw zoektocht naar dé perfecte woning in Zuid-Spanje.


Compare Listings