Your search results

Nieuwbouw woningen golf Costa del Sol

Ontdek de beste nieuwbouw appartementen, penthouses, en villa’s te koop op de mooiste golfbanen in Marbella, Estepona, Mijas, Sotogrande en andere hotspots aan de Costa del Sol.

Nieuwbouwprojecten schieten aan hoog tempo uit de grond aan de Costa del Sol. Door de grote internationale aantrekkingskracht van de regio, is de vraag naar vastgoed er enorm. Het aangename klimaat maakt het mogelijk om bijna het hele jaar door te genieten van het zuiderse buitenleven, maar niet enkel de zon blijkt interessant te zijn voor toeristen. Ook de vele golfbanen maken van de Costa del Sol dé hotspot.

Tussen Sotogrande en Malaga vindt u wel meer dan 70 golfbanen waar de meest fervente spelers zich dagelijks op uitleven. Door de grote populariteit ervan, hebben mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf in Spanje dan ook vaak interesse in een luxe appartement of villa nabij een van de meest fantastische golfbanen. Vele van deze golfbanen kronkelen doorheen de steden en dorpen en lopen mee bergafwaarts tot aan de Middellandse Zee. Langsheen deze groene zones vindt u dan ook tal van nieuwbouwwoningen met geweldige zichten. Met INVESTINSPAIN bieden we u een overzicht van de meest kwalitatieve nieuwbouwprojecten in de meest interessante golfzones. Wil u genieten van golfzichten vanuit een penthouse bij La Cala Golf, of liever vanuit een Andalusische villa bij La Resina Golf?  Wij zorgen ervoor dat we uw droomverblijf vinden. Wie bovendien investeert in een nieuwbouwappartement of villa, krijgt er vaak van de nabijgelegen golfbaan ook nog een gratis golflidmaatschap bovenop. Hierdoor kan u ten volle gebruik maken van de aanwezige installaties, en heeft u alles bij de hand.

Meer van Investinspain

 

Uitgelichte golf woningen in Costa del Sol

Verkocht
Verkocht

FAIRWAYS LA CALA (Uitverkocht)

Uitverkocht
Fairways La Cala: 54 moderne appartementen in La Cala Golf Resort- Uitverkocht Fairways la ...
2 1 96 m2details

TERRAZAS DE CORTESIN SEAVIEWS – Uitver...

Vanaf € 520.000
Terrazas de Cortesín seaviews: Prestigieuze appartementen gelegen in het beste golf resort ...
2 118 m2details

Luxe Golf Villa’s te koop in Costa del Sol

Bekijk hier een exclusief aanbod van +1miljoen nieuwbouw villa’s te koop in Zuid-Spanje.

Ontdek welke faciliteiten de woningen en de nabijgelegen golfbanen te bieden hebben om u ten volle te laten genieten van uw verblijf.

Marein Natura

Vanaf € 2.390.000
Marein Natura: 3 luxueuze nieuwbouw villa’s in Nueva Andalucía – vanaf €2.390. ...
Verkocht
Verkocht

Villa Rio Real 98 – Verkocht

Voor € 2.900.000
Villa Rio Real 98: Eigentijdse villa te koop in Rio Real – Voor €2.900.000 Villa Rio ...

The Secret Marbella – On-hold

Vanaf € 2.711.000
The Secret Marbella: 34 spectaculaire villa’s in Real de la Quinta – Vanaf €2. ...
3 980 m2details

Duquesa Valley – Uitverkocht

Vanaf € 682.000
Duquesa Valley: 14 spectaculaire villa’s vlakbij Puerto de la Duquesa – Vanaf ...

ELYSIUM GOLF

Vanaf € 895.000
Elysium Golf: Nieuwbouwproject in La Cala Golf Resort – vanaf €895.000 Elysium Golf ...

BE LAGOM

Vanaf € 1.650.000
Be Lagom: 13 luxueuze villa’s met panoramische zeezichten omgeven door mediterrane t ...
4 3 621 m2details

Luxe Golf appartementen te koop in Costa del Sol

Bekijk hier een exclusief aanbod van luxe appartementen te koop in Zuid-Spanje. Deze nieuwbouw objecten liggen direct aan de golfbaan, of binnen enkele minuten rijden van diverse golfbanen en bieden tal van faciliteiten aan.

Te koop

Quintessence

Vanaf € 420.000
Quintessence: Duurzame boutique appartementen in Marbella vanaf €420.000 Quintessence is o ...
2 80 m2details

Ipanema

Vanaf € 435.000
Ipanema: 140 eigentijdse appartementen met zeezicht in La Cala de Mijas – Vanaf €435 ...
2 87 m2details

Elite – La Cala Golf – Off marke...

Vanaf € 270.172
Elite – La Cala Golf: Appartementen en townhouses op steenworp van La Cala Golf.   E ...

MIRADOR DE ESTEPONA GOLF – Uitverkocht

Vanaf € 355.350
Mirador de Estepona Golf: 54 moderne appartementen in een natuurlijke omgeving- vanaf €355 ...
Verkocht
Verkocht

THE LINKS FASE II – Uitverkocht

Vanaf € 285.000
The Links: Unlike project met adembenemende zeezichten in San Roque- vanaf €285.000 The Li ...
1 1 120 m2details

Costa del Sol feiten

 • Spanje heeft een van de gezondste levensstijlen en hoogste levensverwachtingen ter wereld
 • Andalusië is het levendigste deel van Spanje en de bakermat van veel van zijn culturele iconen
 • Het klimaat, het landschap, de voorzieningen en de levenskwaliteit van de Costa del Sol maken het tot de ultieme lifestyle bestemming in Europa
 • De lage dichtheid, ruimte, open landschappen en indrukwekkende uitzichten zorgen ervoor dat u nooit ver van de natuur bent.
 • Dit wordt nog versterkt door het feit dat het gebied zo’n rijke diversiteit aan locaties, levensstijlen en eigendommen biedt
 • De kustgebieden die bekend staan als de “Costas” bieden een levensstijl die buitenlandse kopers aanspreekt
 • Een brede waaier van woningtypes en prijsklassen bestaan hier
 • Marbella is de meest gevestigde high-end residentiële zone aan de Costa del Sol, met vijf-sterren diensten en aantrekkingskracht, maar andere gebieden bieden alternatieven die steeds meer in de mode zijn
 • Dit is vooral het geval in Marbella Oost, Benahavis en Estepona, waar veel van de nieuwe en moderne eigendommen kunnen gevonden worden
 • Finca Cortesin en Sotogrande, aan de westkant van de Costa del Sol, zijn zeer selectieve residentiële resorts omgeven door natuur
 • De markt- en prijsgroei van de laatste jaren was vooral gericht op nieuwgebouwde appartementen en villa’s

Costa del Sol – Een unieke levensstijl

Binnen Andalusië is de kuststreek die bekend staat als de Costa del Sol de onmiskenbare levensstijl-bestemming voor mensen uit heel Europa en daarbuiten. Het gebied, dat zich uitstrekt van Sotogrande in het westen tot Malaga in het oosten, biedt spectaculair subtropisch groen en zeegezichten binnen het zonnigste klimaat van Europa.

Dit zorgt voor een unieke manier van leven die ideaal is voor buitenactiviteiten zoals golf, zeilen, paardrijden, tennis, yoga en wandelen. Een levendige kosmopolitische sociale scène heeft zich hier ontwikkeld sinds de internationale elite deze regio voor het eerst ‘ontdekte’ in de jaren 1950, en vandaag is Marbella een upmarket residentiële lifestyle bestemming in het hart van de Costa del Sol.

De meer dan 70 golfbanen waarvan het groen zich over het gebied uitspreidt, belichamen zijn vermogen om u het leven ten volle te laten beleven, maar toch heeft elk deel van de Costa del Sol zijn eigen kenmerken en levensstijl geschiktheid. Het meest aantrekkelijke is de regio van Marbella Oost via Benahavís en Estepona naar Sotogrande.

Nieuwbouw woningen kopen in Costa del Sol

Nieuwbouwwoningen of woningen in aanbouw worden meestal gekocht d.m.v. een makelaar, of direct van de ontwikkelaar. Het is onmogelijk om van een particuliere eigenaar nieuwbouw te kopen, zodat er normaal gesproken minder ruimte is voor prijsonderhandelingen.

De prijs van een nieuwbouw villa of appartement is precies dezelfde als u dit via een makelaar koopt, of direct bij de ontwikkelaar. Daarom kiezen veel buitenlandse kopers in Zuid-Spanje om een makelaar in te schakelen.

Het proces is ook anders, want bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en het maken van een aanbetaling zal uw advocaat controleren of alles is zoals de ontwikkelaar beweert. Zodra dit is bevestigd, wordt de betaling door de koper gedaan in regelmatige termijnen, zoals vastgelegd in het koopcontract, totdat de laatste betaling is voltooid en het onroerend goed op uw naam is geregistreerd, compleet met eerste bewonersvergunning.

Het nieuwbouw koopproces wordt geregeld door wetten, die voorschrijven dat al het geld dat tijdens de bouwperiode wordt betaald, moet worden gegarandeerd door een bank of verzekeringsmaatschappij.

Bovendien verplicht deze wet de projectontwikkelaar om een verzekering voor 10 jaar af te sluiten met betrekking tot eventuele basisgebreken aan het gebouw, met de kopers als begunstigden. Om er zeker van te zijn dat het onroerend goed wordt geleverd volgens de overeengekomen specificaties, is het altijd verstandig om een uitgebreide oplevering te doen alvorens de levering te aanvaarden. Voor de rest gelden dezelfde regels, zodat de door de ontwikkelaar aan de koper afgegeven overdrachtsakte voor een notaris wordt ondertekend en de woning op naam van de nieuwe eigenaar wordt geregistreerd, compleet met eerste bewonersvergunning.

Geavanceerd zoeken

Geavanceerd zoeken

Meer over de Costa del Golf

Coastline Costa del Sol investinspain be

De Top 20 Costa del Sol: Welk gebied past het beste bij u?

U wil graag van de Costa del Sol uw tweede thuis maken, zodat u telkens kan genieten van het warme klimaat, de prachtige stranden en de leuke steden die er te vinden zijn. Maar waar aan de Costa del Sol zou u zich nu echt thuisvoelen? Welke gebieden sluiten het beste aan aan uw wensen? Of we het nu hebben over de goede restaurants en golfbanen of over natuur en cultuur, de Costa del Sol heeft het allemaal! Echter, is het door de grote verscheidenheid tussen de regio’s niet altijd duidelijk waar nu juist te investeren. Daarom zetten wij voor u alle gebieden aan de Costa del Sol op een rij. Lees hier verder en vind uw perfecte thuis!

De 20 kerngebieden van de Costa del Sol

Niet gevonden wat u zocht?

Neem dan contact op met Investinspain. Onze vastgoed-experts helpen u graag verder met uw zoektocht naar dé perfecte woning in Zuid-Spanje.

[contact-form-7 id=”35073″]

Compare Listings