geavanceerd zoeken
Your search results

Luxueus vastgoed aan de Costa del Sol te koop

Luxueus vastgoed aan de Costa del Sol te koop – Zoekt u een luxueus tweede verblijft aan de Costa del Sol dat tevens een aantrekkelijke investering biedt in termen van huuropbrengst? Bij INVESTINSPAIN kennen we de regio van de Costa del Sol zeer goed. Hierdoor kunnen we via ons lokaal netwerk de meest interessante villa’s en appartementen op toplocaties voor u selecteren. Bovendien maken we een zorgeloze investering mogelijk aan de hand van ons uitgebreid servicepakket. Check hier hoe wij u doorheen het volledige proces begeleiden!

 

 1. Voordelen van vastgoed Costa del Sol
 2. Nieuwbouw Costa del Sol: Villa kopen in Marbella
 3. Nieuwbouw Costa del Sol: Voorkeur voor een appartement
 4. Laat u begeleiden door een erkend BIV makelaar
 5. Appartement of villa kopen Costa del Sol: Stap voor stap
 6. Onze services voor uw droomhuis in Costa del Sol

1. Voordelen van vastgoed aan de Costa del Sol

Bent u op zoek naar een appartement of villa te koop aan de Costa del Sol? De regio rond Marbella is populair vanwege het mediterrane klimaat met bijna alle dagen zon. Bovendien geniet ze een goede internationale bereikbaarheid op slechts 2,5 uur vanaf take-off in Belgische luchthavens. Vermaak en faciliteiten genoeg in de directe omgeving: de mooiste golfbanen van Europa, exclusieve jachthavens, fraaie stranden, en bezienswaardigheden op vlak van cultuur en natuur. Geen wonder dat degelijk vastgoed in deze omgeving verkoopt als zoete broodjes. Steeds meer mensen ontdekken de aantrekkingskracht van de regio en de vastgoed opportuniteiten uit hand van de beste ontwikkelaars.

Ontwikkelaars realiseren op toplocaties prachtige projecten aan aantrekkelijke prijzen. Dat maakt de woningen enerzijds ideaal als tweede verblijf en het schept ook inkomst mogelijkheden. Wilt u uw nieuwe droompand  aan de Costa del Sol verhuren? Dan mag u een realistische huuropbrengst tot 8% verwachten. De waarde van vastgoed in en rond Marbella blijft gestaag stijgen, wat nu het goede moment voor een interessante investering maakt om uw droomhuis aan de Costa te vinden.

acheter villa en Espagne

2. Nieuwbouw Costa del Sol: villa kopen in Marbella

Wil u graag een huis kopen aan de Costa del Sol? Een royale villa aan de zonovergoten Spaanse zuidkust, iets voor u? Misschien zoekt u een nieuw verblijf in het kosmopolitische Marbella, het kloppend hart van de Costa del Sol. Of wil u zich vestigen in het authentieke Estepona dicht bij uitdagende golfterreinen. Het zijn enkele van de mogelijkheden in ons ruime portfolio van upmarket vastgoed aan de Costa del Sol. Onder meer Mijas, Benalmadena, Benahavis en Cancelada herbergen tevens interessante projecten. Wacht niet te lang, want het ideale moment om vastgoed aan de Costa del Sol te kopen is nu!

Ontdek enkele interessante villa’s te koop

Banús Bay: Luxe halfvrijstaande en vrijstaande villa’s vlakbij Puerto Banús – vanaf € 1.602.000

Banús Bay is een exclusief nieuwbouw project dat bestaat uit 15 villa’s die in Puerto Banús liggen. De woningen focussen zich op comfort en ontspanning. Daarom zijn er heel wat ontspanningsfaciliteiten voorzien. Iedere villa beschikt over zijn eigen tuin en zwembad en bovendien zijn er ook videobewakingscamera’s en een onderhouds- en beveiligingsdienst.

De lay-out van de woningen is verdeeld over 4 verdiepen, zonnedek en kelder inbegrepen. U kan hier kiezen voor 3 of 4 slaapkamers en wel 3 tot 5 badkamers. Bovendien zijn de strandwoningen van Banús Bay ontworpen met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden over het landschap van het wooncomplex.

Meer info over dit project vindt u hier.

The View: 49 luxevilla’s tussen Marbella en Estepona met panoramische zeezichten vanaf €1.710.500

The View Estepona bestaat uit 49 prachtige villa’s die tot 5 slaapkamers bevatten. De woningen beschikken over een open plan design en genieten daarnaast ook van berg-en zeezichten. De strakke architectuur zorgt voor zeer veel lichtinval en een goede ventilatie van de woning.

De verschillende binnen- en buiten ruimtes van de villa’s gaan perfect in elkaar over, hierdoor kan u vrijwel in elke ruimte van de woning genieten van het zuiderse klimaat.

Bovendien liggen de villa’s op een top locatie, op slechts 10 minuten van Puerto Banús en 15 minuten van Estepona en Marbella.

Meer info vindt u hier.

3. Nieuwbouw Costa del Sol: Voorkeur voor een appartement

Opteert u toch liever voor een appartement met zeezicht of een penthouse op wandelafstand van het strand? Bij ons vindt u de beste opportuniteiten aan de Costa del Sol. Wij bieden u de mooiste vastgoedprojecten op de allerbeste locaties.

Bekijk alvast ons uitgebreid portfolio! Ziet u een project dat u bevalt? Neem contact op met INVESTINSPAIN. Wij geven u hier al een klein voorproefje van enkele nieuwbouw projecten.

Ontdek enkele interessante appartementen te koop

Symphony Suites: 69 luxueuze appartementen te koop in Cancelada- vanaf €315.000

Symphony Suites is een fantastisch nieuwbouw project in Cancelada. Alle 69 woningen zijn uitgerust met ruime terrassen en beschikken hierdoor over zeer goede zeezichten, ook de gelijkvloers appartementen. Bovendien wordt er ook vloerverwarming en airco voorzien en vindt u er een goed domotica systeem om u het leven zo comfortabel mogelijk te maken.

Aan faciliteiten binnen het project geen gebrek! U zal er het hele jaar door kunnen zwemmen in het binnen- en buitenzwembad. Daarnaast zal er ook een fitnessruimte zijn en kan u ook gebruik maken van een gedeeld clubhuis met andere projecten in Cancelada.

Meer info vindt u hier.

Higueron West: Top contemporary project met uitzicht op de kust van Fuengirola- vanaf €275.000

Higueron West is een hoogwaardige residentiële ontwikkeling die uitzicht zal hebben op de kust van Fuengirola. Dit project zal worden gebouwd op een helling in een rustige omgeving. Omdat rust en privacy hier belangrijke elementen zijn, zullen de appartementen en sky villa’s gebouwd worden in kleine blokken van 5 tot en met 7 units. Bovendien zal er zeer veel natuur rondom te vinden zijn.

Bent u op zoek naar een appartement met feel faciliteiten in de buurt, dan bent u hier aan het juiste adres. Het complex Higueron west is namelijk uitgerust met heel wat installaties voor uw comfort.

Meer info over dit project vindt u hier.

4. Laat u begeleiden door een erkend BIV makelaar

In België dient iedere zelfstandige die vastgoedactiviteiten stelt, ingeschreven te staan bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars. Is iemand hierbij niet ingeschreven, dan is dat illegaal en geniet u als klant geen enkele bescherming. Wanneer u vastgoed in Spanje koopt, zou u er misschien niet bij stilstaan dat u ook hiervoor best rekent op een erkend BIV makelaar. In Spanje kan iedereen vastgoed verkopen zonder opleiding of erkenning, met alle gevolgen van dien. Daarom lijsten we voor u de belangrijkste voordelen op van een erkend BIV makelaar zoals INVESTINSPAIN:

5 belangrijke voordelen van een BIV makelaar:

 1. Gereguleerde Belgische derdenrekening om uw gelden veilig te plaatsen
 2. Een BIV-makelaar dient een gereguleerde Deontologie te volgen, op straffe van uitzetting!
 3. Elke BIV-makelaar heeft een beroepsaanprakelijkheidsverzekering, ter bescherming van de consument.
 4. Elke BIV-makelaar dient zijn of haar vastgoedexpertise aan te tonen, én ook steeds op niveau te houden. Academische opleiding & vastgoed examens zijn de tools hiertoe.
 5. Lokaal kantoor in eigen land, voor contractuele zaken, info-sessies, … in ons geval hebben we kantoren in Spanje, Belgïe en Nederland.

5. Appartement of villa kopen Costa del Sol: Stap voor stap

Om u vlot te begeleiden met uw zoektocht naar het perfecte huis te koop aan de Costa del Sol, nodigen we u graag eerst uit bij ons op kantoor. Op deze manier kunnen we luisteren naar uw wensen en deze samen met uw budget in kaart brengen. Hierbij stellen we u meteen enkele aansluitende projecten voor en kan u ook praktische en financiële vragen stellen. Voor ons is het zeer belangrijk om u als klant goed te leren kennen, want alleen op die manier kunnen we voor u de beste projecten selecteren.

Nadat u ons heeft aangegeven welke appartementen of villa’s u graag zou willen bezoeken, plannen we samen met u een inspectiereis. Tijdens deze 3-daagse trip bezoeken we samen met u alle projecten en krijgt u de kans om verdere vragen te stellen aan de ontwikkelaars. De inspectiereis is de belangrijkste stap in het maken van een weloverwogen keuze. Niet alleen de kwaliteit van het project, maar ook de omgeving waar het zich bevindt moeten 100% bij uw verwachtingen aansluiten. Wij zorgen ervoor dat u genoeg nieuwbouw kan vergelijken om een goed referentiepunt te hebben.

Wil u meer info over onze inspectiereizen klik dan hier.

6. Onze services voor uw droomhuis in Costa del Sol

Een luxe woning aan de Spaanse Costa del Sol te koop voor zeer interessante prijzen? INVESTINSPAIN maakt het mogelijk. Wij begeleiden u niet enkel voor de aankoop van uw droomwoning, maar ook tijdens en na. Dit doen we aan de hand van ons uitgebreide service pakket. Hierbij kan u rekenen op advies van ons Nederlandstalig team van juristen en finalisten die gespecialiseerd zijn in Spaans vastgoed. Daarnaast zorgen we ook steeds voor vertalingen van alle documentatie, zodat u steeds exact weet wat u ondertekent.

Zodra de verkoop van uw villa of appartement achter de rug is, volgt de inrichting ervan. Ook hierbij kunnen we u bijstaan! Via HOMEINSPAIN zorgen we voor de totaalinrichting, transport en installatie. Wil u nadien gebruik maken van ons property management of wil u graag uw woning verhuren? Dan kan u ook hiervoor rekenen op de services van INVESTINSPAIN.

Wij staan steeds voor u klaar

Sedert meer dan 10 jaar zijn we actief als projectontwikkelaar in België. We hebben kunnen vaststellen dat het vastgoed er reeds enkele jaren stagneert. In parallel hiermee merken we als vastgoedspecialist in Costa del Sol dat het vastgoed in die regio – een regio waar we sinds 1986 regelmatig vertoeven – zich sinds 2013 écht goed herneemt. Dit maakt het dus een paradijs voor investeerders én levensgenieters! En 1 + 1 = 2 …

Eindelijk! Een woning kopen in Spanje zonder zorgen!

Nieuwbouw Kopen in Spanje:
De ultieme financiële checklist

7-pagina's tellend, gratis E-book met alle noodzakelijke financiële kennis om een (nieuwbouw) woning aan te schaffen in Zuid-Spanje.

Een overzicht van alle Belastingen die voortvloeien uit de verwerving van een onroerend goed.

 • Alle Belastingen voor het bezit van een onroerend goed in Spanje.
 • Kopen als particulier of als (niet) in Spanje gevestigde vennootschap?
 • Duidelijkheid over de Plusvalia belasting: Voor wie is het?
 • Hoeveel Vermogenswinstbelasting betaalt u in Spanje?
 • Erfbelasting? Profiteer van een reductie van 99% in Spanje! Hoe...Download ons gratis E-boek.
 • Zeg vaarwel tegen onzekerheden! Alle benodigde documentatie bij een transactie

Vul uw gegevens in en krijg DIRECT toegang tot ons GRATIS E-BOEK.


Welkom bij Investinspain.be

Een eigen stekje hebben in het zuiden van Spanje heeft heel wat voordelen, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken.

Vaak krijgen we de vraag van onze klanten welke de fiscale aspecten zijn, die gepaard gaan met een aankoop in het Zuiden, als Belg of Nederlander.

Om al deze vragen op een gestructureerde manier te beantwoorden, hebben wij deze financiële checklist opgesteld samen met Arcos en Lamers, een Nederlandstalige advocaat & fiscalist die al velen jaren actief is aan de Spaanse Zuidkust.

In dit gratis E-book staan alle belangrijke regels, wetten en weetjes in overzichtelijke hoofdstukken beschreven. Doe er uw voordeel mee! 

null

Gunther de Vleeschouwer

Oprichter Investinspain

Compare Listings