geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

Uw zoekresultaten

Luxe villa bouwen in Marbella: De essentiële gids

Als u al het moois dat Marbella aan het strand te bieden heeft bekeken. En u bewondert een jacuzzi hier en een luxe dakterras daar, maar zelfs de meest volledig uitgeruste fitnessruimte en een infinity zwembad met uitzicht op het strand, voldoet op geen enkele wijze aan wat u in gedachten had.

Nou, met de hulp van een deskundige makelaar als InvestinSpain, kunt u de perfecte off-plan luxe villa ontwerpen die past bij het beeld van uw droomhuis.

Weet u niet zeker hoe u uw droom kunt verwezenlijken? InvestinSpain heeft een handige gids samengesteld over hoe u uw off-plan luxe villa in Marbella kunt kopen, van de beste plekken om uw eigendom te vinden, hoeveel het waarschijnlijk gaat kosten, en wat uw villa zo luxueus maakt in plaats van zomaar een vakantiehuis!

Download de nieuwbouw investering gids

nieuwbouw investering mockup 2022 costa del sol ebook iis

De beste locaties in Marbella voor een off-plan luxe villa

Marbella is een gebied in Zuid-Spanje in de provincie Malaga tussen de uitlopers van de indrukwekkende Sierra Blanca bergketen. Het is een van de meest populaire delen van Spanje’s prachtige, zonovergoten Costa del Sol dankzij het mooie weer, het natuurrijke landschap en de groeiende infrastructuur, het trekt veel expats en toeristen aan die allemaal op zoek zijn naar een stukje mediterrane hemel.

Dit gebied dat behoort tot de autonome gemeenschap Andalusië is een geweldige optie voor degenen die willen verhuizen naar een privé landgoed of luxe urbanisatie, en die het zich kunnen veroorloven. Beter nog, waarom niet kijken naar een off-plan woning die aan uw specificaties voldoet, precies op de perfecte plek, waar u alleen maar spijt van zult krijgen dat u het niet eerder heeft gedaan! Hier zijn enkele van de beste plekken voor uw luxe villa in Marbella.

Meer van onze Costa del Sol vastgoedblog

De Gouden Mijl

Waarschijnlijk de meest bekende plek in Marbella is de Golden Mile, de strook tussen Puerto Banus en Marbella stad die zijn naam niet alleen heeft verdiend vanwege de gouden stranden en de glinsterende zon, maar ook vanwege de vele luxe eigendommen die je vindt langs de uitgestrekte kustlijn. U hoeft zich beslist geen zorgen te maken dat uw luxe villa hier opvalt tussen de exclusieve strandclubs, resorthotels en penthouses en villa’s die eigendom zijn van miljonairs.

marbella 6458 xl

Sierra Blanca

Bekend als de parel in de kroon van Marbella, en vaak omschreven als de Beverly Hills van Marbella, is het geen geheim dat Sierra Blanca een zeer gewilde plek is voor wie op zoek is naar een luxe woning aan de Costa del Sol. Het heeft zijn eigen hoge veiligheidsniveau en neemt de veiligheid van zijn bewoners zeer serieus om hun voortdurende comfort en ononderbroken ontspanning in de Spaanse zon te garanderen.

Nueva Andalucia

Hoewel zeker de moeite waard op de lijst van gewenste plekken voor een luxe villa in Marbella, beschikt Nueva Andalucia over een overvloed aan verschillende vastgoedopties en settings. Hier zijn bewoners verzekerd van rust en stilte zonder de nabijgelegen voorzieningen en bars en restaurants op loopafstand in Puerto Banus te missen. Bekend als de Golf Valley, Nueva Andalucia is een geweldige optie, vooral voor de enthousiaste golfer, of als u liever achterover leunt en mensen kijkt, zijn er genoeg cafés waar u kunt chillen en de wereld voorbij ziet gaan.

nueva andalucia

San Pedro de Alcantara

Als je ideale Spaanse locatie ergens is waar je luxe villa goed past, maar ook de typische, authentieke Spaanse ervaring biedt, zoek dan niet verder dan de oude boerengemeenschap van San Pedro de Alcantara. Van smalle geplaveide straatjes, traditionele tapasbars en leuke boetiekjes, kun je bijna direct op het strand stappen nadat je de met palmbomen omzoomde Avenida del Marques del Duero en de pittoreske boulevard bent overgestoken.

san pedro 1

Puerto Banus

Wees niet verbaasd als je in Puerto Banus in aanraking komt met uberrijke jachteigenaren en af en toe een beroemdheid, die hier massaal komen (vooral tijdens het mooier dan normale weer in de zomermaanden) voor de dure designerwinkels en dure clubs en feesten. Als u moe wordt van het staren naar jaguars en Ferrari’s (en oh hebben we de jachten al genoemd), heeft Puerto Banus ook drie stranden waar u kunt luieren, of die u kunt bewonderen vanuit uw luxe villa als u dat wilt.

Onze laatste artikelen

Hoeveel kost een luxe off-plan villa in Marbella?

Off-plan eigendom is een pre-constructie eigendom huiseigenaren en vastgoedbeleggers kunnen kopen tegen een lagere prijs. Deze goedkopere eigendommen zijn slechts blauwdrukken en zijn nog niet gebouwd. Voor investeerders is de aantrekkingskracht van de aankoop van off-plan eigendommen het lagere prijspunt en het potentieel voor meerwaarde.

Woningen met een grote oppervlakte en prachtige landschappen, zoals een villa in Marbella, zijn misschien niet voor iedereen de meest betaalbare optie en weinig kopers weten misschien dat off-plan woningen een goedkoper alternatief bieden voor wederverkoop.

Nu is de tijd gekomen om over de kosten te praten, zodat u een idee krijgt van hoeveel uw off-plan luxe villa aan de Costa del Sol u precies zal kosten.

Het nieuwbouwaanbod van Marbella blijft groeien, aangezien de Costa del Sol een van de meest gewilde plaatsen in Europa is om onroerend goed te bezitten en altijd buitenlandse kopers zal aantrekken. Niet alle woningen die aangeboden worden zijn off-plan, sommige projecten zijn reeds voltooid maar hebben nog eenheden beschikbaar.

Elk nieuwbouwproject in Spanje is nu gebonden aan strikte regels die kopers beschermen. Volgens de wet moet de ontwikkelaar een bankgarantie of verzekering hebben voordat hij een bouwvergunning krijgt en de eigendomsakte kan pas worden afgegeven als het complex de eerste bewonersvergunning heeft gekregen. Deze vergunningen garanderen een volledige bescherming van de consument. De deal kan niet worden gesloten voordat beide vergunningen zijn verleend.

Off-plan villa’s te koop in regio Marbella

Wat maakt een Marbella villa luxueus?

Als een van de meest bekende vakantieoorden voor de rijken en beroemden in Spanje is het geen verrassing dat Marbella wordt beschouwd als een soort luxe bestemming, en de eigendommen, vooral de villa’s, zijn daarop geen uitzondering. Maar wanneer u omringd bent door zoveel jachten, privézwembaden en omheinde gemeenschappen, vraagt u zich misschien af wat een villa nu eigenlijk tot een luxe woning maakt, in plaats van een gewone villa (zij het een chique, we hebben het tenslotte over Marbella).

9 Villa Senses INVESTINSPAIN

Terug naar de basis: de term villa komt uit het Latijn, waar in Rome in de jaren 1600 het woord ‘villa’ werd gebruikt om te verwijzen naar het zomerhuis van de Romeinse elite. Dat betekent dat, zodra je de v-bom laat vallen als je het over onroerend goed hebt, je vanaf het begin vrij grote dingen kunt verwachten.

Sindsdien hebben we dit nog verder uitgewerkt, want wie kijkt er niet naar een perfect goed herenhuis en denkt, ik vraag me af wat dit beter zou maken? Zo ontstond de luxe villa, een woning die meestal voor één familie wordt gebouwd, op een enigszins afgelegen terrein; het blijkt dat zo’n weelderige woning vaak nogal wat ruimte in beslag neemt. Maar in plaatsen als Marbella maken villa’s vaak deel uit van een grotere gemeenschap van mensen die een soortgelijk idee hebben. Nou, als je de rijkdom hebt, waarom zou je er dan niet mee pronken!

Luxe villa’s in het bijzonder zijn vaak gevestigd op prachtige landschappen (Marbella, check!) met hun eigen privétuinen en soms zelfs wijngaarden; als Oprah haar eigen avocadoboomgaard krijgt, waarom zou jij dan niet je eigen onbeperkte toegang tot wijn hebben!

Luxe zwembaden

Als je in Marbella woont, heb je waarschijnlijk al een plekje bemachtigd voor je luxe villa met uitzicht op zee, maar dat wil niet zeggen dat een eigen zwembad (of twee) zou misstaan. En waarom zou je de moeilijke keuze maken tussen een luxe ingegraven zwembad en een overloopzwembad als je voor de zekerheid ook beide kunt hebben. En dan hebben we het nog niet over de jacuzzi natuurlijk. Waar anders kunt u ontspannen met uw champagne na een lange dag (of halverwege de lange dag, wat u maar wilt).

13 Alma pool side view2
render Alma

Extra voorzieningen

Wat de voorzieningen betreft, als u uw eigen off-plan luxe villa ontwerpt, kunt u er net zo goed voor zorgen dat deze alles heeft wat u nodig heeft, of u kunt net zo goed een oude uit de markt kiezen! Als u een echte fitnessfanaat bent, waarom installeert u dan niet uw eigen persoonlijke fitnessruimte op uw eigendom, en om ’s avonds te ontspannen kunt u ook een bioscoopzaal hebben.

Om te genieten van het prachtige berglandschap en de prachtige zonsondergangen aan de Costa del Sol, kunt u een ruim balkon aan uw woning toevoegen en als u zin hebt in een beetje lichaamsbeweging tijdens de koelere uren van de dag, kunt u uw eigen tennis- of basketbalveld aanleggen waar u en de rest van uw gezin van kunnen genieten.

South Bay I Gym

Luxe villaprojecten te koop in Marbella

Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De
Niels Bruggeman
Te koop

Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en
Te koop
hot offer

Velaya Villa

Voor € 4.500.000
Velaya: Frontline beach villa terug op de markt en instapklaar! De villa’s van dit e
Te koop
new offer

Aurea Villas

Vanaf € 1.440.000
Aurea Villas: 10 luxe villa’s in dé golf-hotspot van Estepona Aurea Villas is een ve
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

OCYAN Luxury Villas

Vanaf € 2.650.000
OCYAN Luxury Villas: 12 luxevilla’s met zeezicht bij La Resina Golf Club in Estepona
Niels Bruggeman
Te koop
hot offer
new offer

The Collection Camojan

Vanaf € 6.575.000
The Collection Camojan: 5 prachtige villa’s in Cascada de Camojan Dit nieuwe project
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

ATTA villas

€ 1.495.000
ATTA villas: 8 villa’s in het hart van de Golfdriehoek op de New Golden Mile ATTA Vi
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Zenity Cyan

Vanaf € 1.779.000
Zenity Cyan: Exclusieve villa’s met zicht op zee vlakbij centrum Estepona Zenity Cya
Niels Bruggeman

Villa Alegria: Luxe nieuwbouwproject InvestinSpain

In één van de meest exclusieve wijken van MarbellaMarbella club golf, ontwikkelt de Belgische firma INVESTINSPAIN deze prachtige villa temidden van het groen. Zeezichten, golfzichten over de Marbella club golf en weelderige natuur kenmerken dit grondstuk van meer dan 6.000m2!

De villa omvat 776m2 indoor oppervlakte en 357m2 terrassen, verdeeld over 3 verdiepen, elk met hun eigenheid!

Onderaan bevinden zich de bodega, exclusieve garage voor 5 wagens, technische ruimten, gym en 3 suites met telkens dressing en badkamer.
Vanuit elke kamer en gym geniet men van het zicht in de weelderige natuur die we bewust onaangeraakt laten. Hertjes lopen hier op regelmatige basis door het 5000m2 bosachtige gebied waarop u uitkijkt vanop dit verdiep.

Hierboven hebben we de inkomhal met vestiaire, gastentoilet, leefruimte, dining-area, keuken en 2e keuken. Vanuit elk van deze ruimten heeft men zicht over de kruinen van het bos naar de zee, de golf en het prachtige berglandschap. Door haar zuid-oriëntatie geniet de villa met aansluitend zwembad ook de hele dag van de Mediterraanse zon.
Dit gedeelte van de woning omvat 202m2 binnenoppervlakte en 160m2 terrassen, alsook een 75m2 zwembad, wat overloopt naar 3 zijden en waarbij het waterniveau gelijk is met de terrassen.

Tenslotte bestaat het bovenste niveau uit de Master bed- & bathroom, met een binnen oppervlakte van 84m2 en aansluitend 127m2 terrassen. Vanop deze terrassen kan u genieten van uw ingebouwde jacuzzi, semi-covered chill-out area door een ingebouwde bioclimatic pergola.

Moderne witte villa Marbella

Op elk verdiep zijn de glaspartijen TRUE ‘floor-to-ceiling’ met minimalistische aluminium verdelingen zodat u maximaal de integratie tussen binnen en buiten behoud, zélfs met gesloten panelen.

Marbella staat de laatste jaren gekend om z’n moderne, witte ‘blokkige’ villa’s, waar we met dit design zover mogelijk van weg willen blijven, door het ontwerp zoveel mogelijk te voorzien van natuurlijke elementen die op deze manier ‘blenden’ met de natuurlijke omgeving errond. Temeer omdat de villa deels wordt ‘ingeschoven’ in de bergwand is de integratie in de natuur uiterst belangrijk.

Uiteraard wordt deze parel gebouwd door één van de meest gerenommeerde aannemers uit Marbella, zodat de bouwkwaliteit absoluut gegarandeerd wordt!

Gelegen in het groene grondgebied Benahavís, maar net ver genoeg van de drukte vormt dit ook uw ideale Zen-locatie, waarbij alles tóch op zeer toegankelijke afstand ligt. 15km van Puerto Banús, 4km van Cancelada (kortst bijzijnde dorp) en 13km van Estepona.

Contact

Wil u graag meer info omtrent de Villa Alegria? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje.

  • Floorplans
  • Eigenschappen
  • Airconditioning
  • Berg -en Zeezicht
  • Berging
  • Dubbele beglazing
  • En-suite badkamers
  • Floor to ceiling ramen
  • Garage
  • Golfzone
  • Gym
  • Jacuzzi
  • Kelder
  • Open plan design
  • Privé tuin en zwembad
  • Ruime terrassen

Meer weten? Bekijk hier de volledige listing:

https://investinspain.be/project/te-koop/marbella-club-golf-villa-alegria/

Dingen om in gedachten te houden bij de aankoop van off-plan woningen

Een van de grootste verkoopargumenten voor off-plan woningen is de lagere prijs, maar de lagere kosten komen met een aantal verhoogde risico’s. investinSpain zal u door het proces begeleiden, maar u moet ook de volgende stappen in gedachten houden.

  1. Zorg voor een bankgarantie
    Na de economische crisis van 2014 in Spanje bieden banken nu garanties om de kopers en ontwikkelaars te beschermen. Uitbraken leiden soms tot financiële problemen en een bankgarantie beschermt kopers in het geval van dergelijke onvoorspelbare gevallen. Een bankgarantie verkregen voor een individuele woning biedt een goede bescherming voor uw nieuwe villa.
  2. Ken de specificaties van de off-plan woning
    Net als bij het huren van een huis, houdt het kennen van de exacte details van uw woning beide partijen verantwoordelijk. Een gedetailleerde lijst helpt kopers hun ontwikkelaar verantwoordelijk te houden voor de ontwerpen en ontwikkelingen die zij hebben beloofd. Het beschermt ontwikkelaars ook tegen kopers die onrealistische verwachtingen hebben van de woning en verzoeken indienen die buiten de reikwijdte van het project vallen. Bekijk uw contracten vóór de ondertekening en zorg ervoor dat de details en specificaties over de off-plan woning worden vermeld.
  3. Bekijk de kwaliteit van de omgeving
    Net als bij gewone gebouwen, bepaalt de omgeving van een woning mede de waarde van de woning – meestal zijn woningen omgeven door voorzieningen en groene gebieden zoals aan de Costa del Sol waardevoller dan woningen zonder.
  4. Praat met de ontwikkelaar over aanbetalingen
    De wet bepaalt dat alle deposito’s moeten worden beveiligd met een bankgarantie na de goedkeuring voor de planning. Uw ontwikkelaar moet beschikken over alle juridische papieren en een document dat bewijst dat de grond op zijn naam staat – InvestinSpain zal u hierin begeleiden en adviseren. Certificaten zullen informatie geven over het land, de grenzen, en de planning situatie met betrekking tot beperkingen, openbare voetpaden, groene zones, en andere bouwplannen.
  5. Het contract ondertekenen
    Het tekenen van een contract is de laatste stap om uw prachtige off-plan villa veilig te stellen. Wanneer u het contract ondertekent, worden het totale saldo en de termijn voor de voltooiing gedetailleerd. Zodra de bouw klaar is, ontvangt u een Finalisation Certificate van de ontwikkelaar en een license of First Occupancy die bewijst dat de woning in bewoonbare staat is.

Veelgestelde vragen over het kopen van een villa in Marbella

Waarom is Marbella zo populair na de covid-19 pandemie?

Marbella is om een paar redenen populair na de covid-19 pandemie. Ten eerste is het een van de meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen in Europa, met zijn prachtige stranden, schilderachtige uitzichten en bruisende nachtleven. Ten tweede heeft het een geweldig klimaat, met zonnige dagen en zachte winters, perfect voor buitenactiviteiten. Ten derde is het een veilige bestemming met strikte veiligheidsprotocollen om de veiligheid van de bezoekers te garanderen. Ten slotte heeft Marbella een breed scala aan accommodatie, eetgelegenheden en amusementsmogelijkheden, zodat bezoekers kunnen genieten van een gevarieerde vakantie-ervaring.

Is een villa kopen in Marbella een goede investering?

Het is moeilijk om te zeggen of het kopen van een villa in Marbella een goede investering is, omdat het afhangt van verschillende factoren. De kosten van eigendom in Marbella zijn vaak hoog, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een goede locatie kiest die je kan verhuren of verkopen voor meer dan je hebt betaald. Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je rekening houdt met de lokale economie, de infrastructuur en de kosten van onderhoud. Als je nagaat of een villa in Marbella een goede investering is, is het verstandig om advies in te winnen van een gespecialiseerde makelaar.

Worden de huizenprijzen in Marbella steeds duurder?

De prijzen van huizen in Marbella stijgen al jaren, maar de afgelopen jaren is de stijging minder sterk geweest. De prijzen stijgen momenteel niet zo sterk als voorheen, maar het is moeilijk te voorspellen of de prijzen in de toekomst zullen stijgen of dalen.

Laat een antwoord achter

Vergelijk aanbiedingen